Forrest & Love

In China noemt men het “Qi” het is het symbool voor gezondheid. In Egypte noemen we het “Ankh” het symbool voor het eeuwige leven, je vind er al je goed kijkt diversen in mijn tattoos. Voor de Feniciërs was het synomiem met Aphodite, de godin van het eeuwige leven. In deze oude beschavingen zijn veel verwijzingen naar koper, een materiaal door culturen over de hele wereld al meer dan 5000 jaar als essentieel voor onze gezondheid wordt beschouwd. Geen wonder dat in India yogi’s en Ayurveda-volgelingen al duizenden jaren uit koperen containers drinken. Zelfs in Europa en in de Verenigde Staten worden koperleidingen gebruikt om ons drinkwater te vervoeren. Koper is een natuurlijk, passief, antimicrobieel materiaal. Het kan het oppervlak zelf steriliseren zonder elektriciteit of bleekmiddel!

pink background

De recente bevindingen van het National Institute of Health (NIH)  en Center of Disease Control and Prevention (CDC) suggereren dat het Corona-virus erg lang kan meegaan op deurklinken, met kunststof beklede of gelamineerde werkbladen en andere harde oppervlakken. Het SARS-CoV-2-virus overleeft langer op karton – tot 24 uur – en tot 2-3 dagen op plastic en roestvrijstalen oppervlakken. Koperen oppervlakken hebben echter de neiging om het virus in ongeveer vier uur te doden. Lees hier het rapport van het NIH.

IMG_1144

Ik kreeg van Forrest & Love een prachtige koperen fles en beker opgestuurd, wat ben ik een geluksvogel! Hier ben ik heel blij mee! Buiten het feit dat ze prachtig zijn is het dus ook nog eens heel gezond om hieruit te drinken. De fles vul ik met water en zet ik dan lekker een nachtje in de koelkast zodat het koper zijn antibacteriële en reinigende werk kan doen, de stoffen die daardoor vrijkomen zijn essentiele mineralen die ons lichaam nodig heeft. WIN WIN! De volgende dag drink ik de hele fles van 600 ml leeg in de prachtige beker die ik erbij kreeg en vul ik hem uiteraard tussendoor nog bij zodat ik voldoende drink.

IMG_1137

De flessen worden ontwikkeld in München en vervolgens in India met de hand vervaardigd. Ze zijn 100% natuurlijk en bevatten geen chemicaliën. Het zijn mooie flessen en bekers, ze voelen stevig aan, zijn lekker fashionable en prettig in het gebruik. Als je er goed mee omgaat kun je er ook nog eens tientallen jaren mee doen! en laten we nu eerlijk zijn…hoe mooi ziet je picknick eruit als je met deze fles voor de dag komt!

Zie hier een filmpje hoe de flessen gemaakt worden:

 

De flessen en bekers zijn gemaakt van puur hoogwaardig koper (TÜV gecertificeerd)
en waterdicht, zitten vol gezondheidsvoordelen (antibacterieel, effectief antioxidant, verbetert de immuniteit, ondersteunt een goede gezondheid, voorkomt veroudering, elimineert gifstoffen en vrije radicalen en stimuleert de hersenen)

De flessen zijn:

TUV gecertificeerd:
De resultaten omvatten volgende tests:

Kopergehalte = 99,7% volgens het testrapport.

Toxiciteit = Geen gedetecteerd – geen schadelijke metalen zoals lood gevonden, volgens REACH-overeenkomst, hoofdstuk 17

Voedselveiligheid = De inhoud van zowel flessen als lak die op het buitenoppervlak wordt gebruikt, is volledig voedselveilig gebleken.

Ik drink veel, echt meer dan twee liter per dag dus ik heb best wel wat flessen staan. Meestal zijn ze wat klein maar deze heeft een heel fijn formaat en is inmiddels echt mijn nieuwe favoriete fles. Het is elke keer weer een feestje als ik hem pak! Toegegeven hij is wel een beetje groot voor in mijn tas dus onderweg neem ik hem niet mee maar thuis gebruik ik hem des te meer!

Je vind Forrest & Love op Facebook en Instagram. De flessen en bekers kun je bestellen bij Bol.com

Liefs Dalia.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s