Pixi by Petra – Hello English Rose Palette

Het merk Pixi. Ik zag dit steeds vaker voorbij komen op social media dat ik er nieuwsgierig naar geworden ben. Ik hou van al die kleurrijke mooie verpakkingen en besloot het Pixi by Petra Hello English Rose Palette aan te schaffen. Ik bestelde er ook een flesje toner bij om uit te proberen.

Als ik mijn pakketje binnenkrijg kan ik bijna niet wachten op het te openen en ermee te spelen. Wat is het een mooi palletje en wat ruikt de toner lekker.

Het Palette is een stevig plastic verpakking en het zal niet snel opengaan als je het in je tas doet. Of het niet snel breekt in je tas? Dat vraag ik me dan wel weer af. Het Palette bevat 9 oogschaduws en 3 higlighters/blushes. De oogschaduw is gemengd met mooie glimmende kleuren en een aantal matte kleuren. Persoonlijk vind ik dit altijd wel fijn want anders voel ik me zo’n discobal! De higlighters/blushes zijn allemaal redelijk glimmend. Ik vind een glimmende blush wat minder en gebruik deze dan ook alleen echt als higlighter. De donkerste zou ik zelfs nog wel als oogschaduw gebruiken.

Tijd om te swatchen:

IMG_1076

Wat gelijk opvalt is dat de glanzende kleuren echt heel mooi glimmen en je er niet veel van nodig hebt, ze zijn creamy en smeren heel makkelijk uit. De matte kleuren dekken ook zeker goed maar hiervan heb je net even wat meer nodig en ik vind de structuur nogal poederig/chalky? En wat ik heel jammer vind is de lila die er in zit. Deze is echt weinig gepigmenteerd waardoor ik voor een lila/roze kleur toch eerder naar mijn toofaced chocolate palette zou reiken.

IMG_1077

De drie highlighters hebben allemaal een heel mooi pigment en je moet oppassen dat je niet te veel op je kwastje doet. Zoals je hier kunt zien is de laatste kleur toch wel erg donker om als highlighter te gebruiken tenzij je een donkere huidskleur hebt. En zoals ik al zei ik vind dat ze te erg glimmen om als blush te gebruiken. Daarvoor gebruik ik liever een wat natuurlijke matte kleur.

Ik hou over het algemeen op een uitzondering na van natuurlijke looks en creërde deze look.

De uiteindelijke look inclusief highligter was zo:

IMG_1091

Ik vind het een prachtig palette, de manier waarop ik hem heb aangebracht geeft een frisse natuurlijke blik, precies waar ik voor ging. Gelukkig kun je deze look ook snel omtoveren naar een look voor de avond met een van de donkerdere kleuren. Wat ik miste was echt een matte blush in en erg jammer dat de roze/lila kleur weinig pigment bevat.

Ik ga dit palette zeker vaker gebruiken. Het krijgt van mij het cijfer 7.

Voor de rest van de natuurlijke look heb ik gebruikt:

Primer: Catrice Cosmetics

Foundation: Oriflame in de kleur Natural Rose

Concealer: Urban Decay in de kleur Fair Warm

Wenkbrauwpoeder: Oriflame

Mascara: UNG Cosmetics

Lipgloss: Catrice

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een review van make up voorbij te zien komen. Ik denk erover om dit in de toekomst iets vaker te doen.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s