In the mood for Summer met UNG COSMETICS

De ultieme trend paletten voor een sunkissed-look

Met de zonnige dagen en zwoele zomeravonden in aantocht, mag het realiseren van een zomerse look niet ontbreken in je make-uproutine. UNG Cosmetics introduceert daarom deze zomer de nieuwe oogschaduw trend paletten. Verkrijgbaar in twee prachtige edities voor zowel vrouwen met een warm als een koel profieltype. Dankzij de nieuwe zomerlijn, die in het teken staat van nude, roze en een natural glow, waan je je in gedachte meteen in verre tropische oorden.

WARM IT UP!

UNG Cosmetics heeft zich voor deze zomerlook laten inspireren door de prachtige, warme kleuren van de ondergaande zon. Dankzij de combinatie van warme kleuren als goud, oranje, brons, roze en rood in de oogschaduwpaletten tover je de zomer in een handomdraai op je gezicht.

WARM OVERHEATED: NATUURLIJK EN WARM

20200421_143104.jpgBen jij een warm type? Dan is het trend palette ‘Warm Overheated’ perfect voor jou! Met dit palette creëer je een natuurlijke en warme zomerse look. Voorzie de ogen van warme aardetinten als beige, oranje en brons voor een zwoele oogopslag. Voor extra dimensie breng je een pigmentpoeder aan over de oogschaduw of maak je een indrukwekkende eyeliner. Zo geef je je ogen nog meer expressie. Accentueer de jukbeenderen met de Luminous Baked Blusher ‘True Terra’. Deze goudoranje blusher accentueert je jukbeenderen en geeft ze een subtiele glans. Breng ook een beetje blush aan op de kin, het voorhoofd en neusbrug voor de ultieme sunkissed-look. Maak de look af met een prachtige lipgloss zoals ‘Sunset’ of ‘Red Brown’. Liever een lipstick of beide? Dan is ‘Angel’ de perfecte finishing touch voor deze look.

COOL BERRY HOT: SPEELS EN UITDAGEND

20200421_142917.jpgKomt jouw kleurenprofiel meer overeen met een koel type? Dan kies je voor het ‘Cool Berry Hot’ trend palette. Voor een zomerse en uitdagende look breng je op de ogen roze en/of diep rozerode oogschaduw aan. Wil je je ogen nog meer laten uitkomen? Gebruik dan ook voor deze look een pigmentpoeder of voeg een eyeliner toe. Zet de jukbeenderen extra aan met de Luminous Baked Blusher ‘Sun Glaze’. Deze prachtige oranjeroze blush laat je jukbeenderen nog meer uitkomen en voorziet ze voor een natural glow. Maak je look extra speels met de lipglosses ‘Rose’ of ‘Bronzed it’ of lipstick ‘Terra Red’. Wil je onvergetelijke kissable lips creëren? Breng dan een laagje lipgloss over de lipstick aan voor nog meer expressie.

Maak je summer look compleet met een matchende nagellak. Combineer het ‘Warm Overheated’ palette met de ‘Shiny Gold’ nagellak en het ‘Cool Berry Hot’ oogschaduwpalette met de ‘Rosy Wind’ nagellak. Welke look je ook creëert deze zomer zorg ervoor dat je plezier hebt; a happy face is a beautiful face!

Verkrijgbaar bij www.ungcosmetics.com.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s