Clay & Glow Masker

Het Clay & Glow masker, ik zie dit steeds voorbij komen op Instagram, bij mensen die ik volg maar ook in de reclame. Dit masker beloofd van alles en ik ben heel nieuwsgierig. Ik besloot het daarom te bestellen zodat ik zelf kan testen.

Eenmaal aangekomen op de website heb ik keuze uit verschillende pakketten. Ik kan het masker los kopen een potje van 65 gram of een pot van 130 gram, je kunt deze dan ook bestellen met een, applicatie kwastje, hoofdband en washandschoen van microvezel. Bestel je er twee tegelijk (dan krijg je korting).

Ik bestelde de uitgebreide set, oftewel de bundel met daarin het masker van 65 gram, de handschoen, het kwastje en de hoofdband.

img_1003

De volgende dag wordt deze al geleverd! Yeey wat ben ik hier blij mee…Ik heb namelijk een hele grote rode pijnlijke puist op mijn voorhoofd en wat andere kleine onzuiverheden. Aangezien dit masker claimt dat het ontstekingen (acne) tegengaat ben ik heel benieuwd wat dit gaat doen!

De voordelen aan dit masker komt voort vanuit de ingrediënten die er in zitten.

 • Kaoline zorgt een detox van je huid en maakt de porieën optisch kleiner
 • Aloë Vera verminderd roodheid en hydrateert de huid
 • Acaí verwijderd onzuiverheden en heeft onstekingsremmende werking
 • Quinos verminderd zwarte puntjes en geeft je huid een glow

Daarnaast is bevat het masker geen parabenen, geen parfum en geen gluten. Het is niet op dieren getest en vegan.

Afhankelijk van je huiddtype gebruik je dit masker 1 tot 4x per week. Ik heb een droge/normale huid dus ik gebruik hem 2x in de week. De stappen zijn eigenlijk hetzelfde als bij een normaal masker.

img_1007

Ik was mijn gezicht met warm water zodat mijn poriën open gaan staan en breng met het kwastje het masker aan. Wat ik gelijk merk is dat de structuur van het masker redelijk dik is waardoor het niet heel gemakkelijk uitsmeert of op het kwastje komt. Het masker voelt niet onprettig of trekkerig aan en het heeft ook niet echt een bijzondere geur, ik vind dat wel fijn. Ook droogt het masker snel op en na 10 minuten maak ik het bijbehorende microvezel washandje nat met warm water en verwijder ik makkelijk het masker. Mijn huid voelt zacht, gehydrateerd en die grote rode pukkel? Die is duidelijk minder rood en ontstoken. Voor, na 1x en na 3x gebruik om een goed beeld te geven.

 

 

Voordelen:

 • Je huid gaat echt stralen
 • Roodheid en ontstekingen (puistjes) worden aanzienlijk minder
 • Je huid voelt zacht en gehydrateerd aan
 • Het masker is vegan, glutenvrij, bevat geen parabenen of parfum
 • Dierproefvrij
 • Het is 98,5% natuurlijk
 • Het masker is roze 🙂

Nadelen:

 • De prijs, het is niet goedkoop. Het kleinste potje 65 gram kost al € 25,95
 • De structuur is erg dik en daardoor smeert het wat minder makkelijk uit.

Mijn eindconclusie is overall positief! Het masker doet wat het beloofd en mijn huid voelt heerlijk aan en ziet er gezond uit.

Je kunt het masker online bestellen bij Clay & Glow

Liefs Dalia.Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s