Fanllory Nourishing & Hydrating Mask

Nog niet zo lang geleden kreeg ik het Fanllory Nourishing & Hydrating Mask in de bus. Het zit in een klein zwart met goud envelopje en ziet er superluxe uit! Maar wat doet dit masker nu precies? Dat ga ik je vertellen en ik ga je ook vertellen wat mijn ervaring met dit masker is!

Het Nourishing & Hydrating Mask van Fanllory is een masker dat voor 97.8% bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Als natuurlijke bron van vitaminen bevat het masker onder andere Vitamine B12, C, E en K. Rimpels en fijne lijntjes worden tegengegaan met behulp van marinecollageen en hyaluronzuur. Waar andere vormen van collageen niet in staat zijn de huid van buiten binnen te dringen, kan marinecollageen dat wel. Marinecollageen heeft de structuur van een aminozuurketen die perfect overeenkomt met collageen van de menselijke huid. Tegelijkertijd kan de lichaamseigen stof hyaluronzuur tot duizendmaal het eigen volume aan vocht vasthouden. Deze eigenschap zorgt ervoor dat rimpels effectief verminderen en de huid gladder wordt. De effecten van hyaluronzuur zijn nog indrukwekkender op het moment dat de huid wordt blootgesteld aan uv-licht, zoals op een zonnige dag op het strand. Hyaluron regenereert een door de zon beschadigde huid, en werkt door tot diep in de cellen.

Het aloë vera extract in het serum kalmeert de geïrriteerde huid, exfolieert de opperhuid om zich te ontdoen van dode huidcellen, reguleert de pH van de huid en zuivert gifstoffen. Citric acid exfolieert, maakt de huid gladder en stimuleert celvernieuwing. De huid wordt gladder, egaler en vlekjes veroorzaakt door de zon verdwijnen. Bio-cellulose hecht zich zo nauw aan de huid, dat al deze natuurlijke ingrediënten gemakkelijk in de huid kunnen trekken.

Veelbelovend dus! Eigenlijk vind ik dat ik dit masker moet bewaren tot het echt zomer is omdat ik dan veel meer in de zon kom. Maar ik ben veel te nieuwsgierig dus ik reinig mijn gezicht op de normale manier met mijn Clarisonic en dr. Organic gezichtsgreiniger en pak het masker uit. Het is een sheet masker maar wel een heel bijzondere…waar de meeste sheet maskers een soort van druipend voedend papiertje is wat al snel aan elkaar blijft plakken waardoor het soms een beetje lastig aanbrengen is trek ik hier en soort gelmasker uit. Het is wat dikker, voelt prettig aan en hij druipt niet van het vocht. Er zit een serum op en het ruikt eigenlijk nergens naar en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Het brengt makkelijk aan en ik ga vervolgens lekker een kwartiertje tot twintig minuten op de bank zitten met mijn e-reader. Het prikt een heel klein beetje maar ik ben vandaag in de zon geweest en ik vind het niet storend.

Na 20 minuten haal ik het masker van mijn gezicht af en smeer ik het overgebleven serum goed in op mijn gezicht. Als het is ingetrokken ga ik verder met mijn normale routine van gezichtscreme en oogcreme.

Ik vind het een heel fijn masker. Het voelt prettig op je huid en het prikt/tinkelt (is dat het goede woord?) een beetje maar dat is wel fijn omdat de hitte van de zon wel lekker uit mijn huid getrokken is. Mijn huid voelt na gebruik gehydrateerd en zacht aan. Een masker dat ik zeker vaker zal gaan gebruiken!

Dit voedende masker zorgt voor diepe hydratatie, kalmeert de huid, heeft een anti-aging effect en werkt goed tegen schade opgelopen door de zon. De Nourishing & Hydrating mask van Fanllory bestaat voor 97.8% uit natuurlijke ingrediënten. De rijke toevoeging van vitaminen (B12, C en K) zorgt voor een diepe verzorging van de huid.

Je kunt dit masker hier bestellen. Prijs: €15,55

Liefs Dalia

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s