The Lemon Kitchen, Het Kookboek

Al een hele tijd volg ik Jadis Schreuder op Instagram @thelemonkitchtennl. Ze plaatst de meest lekkere recepten en gelooft in de kracht van citroen die een natuurlijke bron van vitamine C is.

En nu heeft ze een grote droom verwezenlijkt! Namelijk haar eerste kookboek met daarin niet alleen heerlijke recepten maar ook haar persoonlijke verhaal en het belang van citroen. Hoe je het werkelijk overal voor kunt gebruiken.

Het boek staat vol met heerlijke recepten en prachtige foto’s welke allemaal door Jadis zelf gemaakt, gestyled en gefotografeerd zijn. Het is dus echt helemaal háár boek!

Schreuder, Jadis - The Lemon Kitchen kookboek - auteursfotoJadis verteld in het boek hoe ze vanaf dat ze een klein meisje was al een grote liefde had voor alles wat met eten te maken heeft en doe ze vroeger al onwijs kon genieten van samen koken en eten. Dit heeft zij allemaal te danken aan haar familie, een nogal bont gezelschap die allemaal van lekker eten hielden en er dan ook echt een feestje van maakten. Ook was ze al erg jong heel erg dol op citroen. Logisch dus dat ze daar haar werk van heeft gemaakt.

Het boek zelf is mooi licht ingericht en van alleen al het zien van de foto’s begin ik te watertanden. Ik ga dit boek dus heel veel gebruiken en genieten van de heerlijke gerechten die hierin staan. De zomer komt er aan en als er iets is wat dit boek in mijn ogen schreeuwt dan is het ZOMER, zonnige dagen met vrienden op je terras, in je tuin of gewoon op je balkon. In deze vreemde tijd kunnen we wel wat vrolijkheid gebruiken en waar beter dan op een bord met lekker eten!

Om je een idee te geven van wat er zoal in het boek staat deel ik vandaag twee van de recepten uit het boek met je. Je kunt ze downloaden via de linkjes.

Dit ziet er toch heerlijk uit? Het is zelfgemaakte Limoncello en het recept ervoor download je Hier

3 limoncello

Aangezien ik dol ben op zalm bij deze ook het recept voor Ceviche met zalm.

Het recept download je Hier

7 Kookboek The Lemon Kitchen Ceviche

The Lemon Kitchen kookboek is te koop bij diverse boekhandels en bij bol.com

Ook zou ik je aanraden om eens een kijkje te nemen op de site www.thelemonkitchen.nl

Liefs Dalia

*dit is een gesponsorde blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s