Foto op Hexagoon

Wij hadden hier altijd zo’n kamertje…het was de logeerkamer maar je kent het wel, je hele huis is aan kant alleen een zo’n ruimte die een doorn in je oog is. Gewoon omdat het niet naar je zin is. Er stond een groot houten opklapbed en een lelijke kast. Ook stond er zo’n groot hoekbureau van Ikea. Omdat ik mijn blogjes schrijf en mijn foto’s op de computer bewerk zit ik toch best wel vaak in dat lelijke kamertje.

Dat moest dus anders. Na even te hebben gespaard kocht ik een mooie nieuwe slaapbank in een poederroze kleurtje waarvan je niet zo 123 ziet dat het een slaapbank is, ik kocht een nieuw bureau en ruimde het hele kamertje op. Geloof me er ging een hoop troep weg. En zo werd het echt mijn werkplekje en kantoortje.

Aangezien mijn muren nog steeds maagdelijk kaal waren besloot ik om er wat aan te hangen. Ik wilde iets simpels maar toch iets leuks wat snel je blik vangt. Iets dat “Daaltjeswereld” schreeuwde.

Nu kun je bij fotocadeau allerlei leuke fotoproducten laten maken. Ik nam een kijkje en kwam uit bij foto hexagoontjes! Wat is dit leuk! Ik maakte er 9 met als middelpunt het logo van Daaltjeswereld en daaromheen foto’s die met mijn instagram/blog te maken hebben en met veel pastel er in natuurlijk. Mijn kantoortje is natuurlijk ook pastel dus het moet er wel in passen.

img_1501

Het fijnst van deze fotos vind ik dat je ze niet in een lijstje hoeft te doen en geen gaten in je muur hoeft te boren. Bij de hexagoontjes zit namelijk een speciaal plaksysteem waardoor alles binnen 10 minuten netjes hangt. En mocht je het ooit weer weg willen halen dan kan dat ook weer heel makkelijk.

Nu moederdag er aan komt is het ook een superleuk cadeautje om aan je mams te geven. Vooral in deze rare tijden waarin we elkaar niet kunnen opzoeken is het leuk om iets te krijgen dat je herinnert aan bijvoorbeeld de leuke dingen die jullie samen gedaan hebben met elkaar en de kleinkinderen!

Je kunt je eigen muurversiering samenstellen op foto op hexagon. En is het een cadeautje? Geen probleem, je kunt het rechtreeks naar de ontvanger sturen.

Bovendien heb ik ook voor jullie nog een leuk cadeautje!! Met code MP50 krijg je namelijk 50% korting! Dit geld voor de hexagoontjes, de vierkantjes en de cirkels!

Liefs Dalia

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s