Skinnies Zonneproducten

Zonnebrand…eigenlijk ben ik er niet zo’n fan van. Het is 9 van de 10x plakkerig. Bij een hogezonnefactor blijft er zo een witte waas op je huid zitten en als het dat niet doet dan doet het dat wel op het moment dat je het water in stapt. Soms zit er een vreemde geur aan. Nou ja, over het algemeen genomen ben ik behalve de zonnebrand van Australian (die ook niet echt de goedkoopste is) nog niet iets gevonden waar ik vrolijk van wordt.

Tot nu!

Ik ontdekte de zonneproducten van Skinnies! Skinnies is een revolutionaire zonnebescherming die niet verdund is met water waardoor je niet veel nodig hebt en je huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. Eigenlijk net als een bodylotion. En waar ik heel vrolijk van wordt…hij trekt snel in dus niks geplak! Ook laat het geen witte waas achter. Dit komt door de transparante Organogel die in de creme verwerkt zit. Het past zich gewoon aan je huid aan.

IMG_1167

Wat vooral opvalt is dat de creme vrij geurloos is. Geen vies luchtje en ook niet een zoete lucht waar alle wespen op af komen. Kom maar op met die zomer.

Skinnies streeft ernaar om duurzaam te zijn. Elk jaar besparen ze meer dan 10.000 liter water. Elke tube is gemaakt op basis van suikerriet, het is Vegan en Cruelty free en vrij van ingrediënten zoals parabenen en alchohol die op welke manier dan ook schadelijk kunnen zijn voor het milieu en dus voor jou!

De lijn bestaat uit 6 verschillende tubes:

  • Kids SPF 50+ 2 uur water resistant
  • Conquer met Manuka olie o.a. voor sporters 50+ water resistant
  • SPF 30 voor de reeds gebruinde huid of als je minder snel verbrand
  • Skinnies looks ( BB Creme) Light, Medium en Dark (SPF 30)

De tubetjes zien er ook echt supercute uit!

img_5090

Ik ontving zelf de Conquer en de SPF 30+ en ben echt door het product verrast. Waar ik normaal al eigenlijk zodra ik uit de zon kom direct onder de douche wil springen heb ik dat met deze creme helemaal niet. Daarnaast kun je hem voor je gezicht en lichaam gebruiken. Ik ben fan en heb mijn nieuwe merk zonnebrand gevonden! Zomer, kom maar op!

Skinnies is verkrijgbaar vanaf € 17,95 bij Douglas en Bol.com

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s