Salt Of The Earth Deodorant

Steeds vaker zijn we bezig met het milieu, met onze gezondheid en met uiterlijke verzorging. Zo let ik al een hele tijd op wat ik in mijn lichaam stop maar ook waarmee ik mijn lichaam verzorg. Zoals ik eerder al zei, wat je op je lichaam smeert beland uiteindelijk ook in je lichaam. Daarom ben ik echt een fan van de merken die hier rekening me maken.

Vandaag wil ik jullie daarom vertellen over het deodorant van Salt of the Earth.

Gemiddeld gebruikt een vrouw dagelijks 12 huidverzorgingsproducten en wordt daarmee blootgesteld aan 185 unieke chemicaliën.
En de laatste tientallen jaren is de blootstelling aan chemische stoffen alleen maar gegroeid

(Bedrock.nl, 2019). 

Tijd dus om hier iets aan te doen. De deodorant van Salt Of The Earth is 100% vrij van chemicaliën. Ze bevatten dus geen aluminium, chloorhydraat of alchohol. Geen parabenen, drijfgassen, triloscan, minerale oliën en andere chemicaliën.

Salt Of The Earth deodorant bevat het natuurlijke mineraalzout potassium alum, dat in Azië al eeuwenlang gebruikt wordt als natuurlijke deodorant. Het werkt door een microscopische dunne laag minerale zouten op de huid achter te laten. Deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën, geven langdurig een fris gevoel en verstoppen de poriën niet. Daarnaast bevatten de verschillende scented deodoranten meer dan 15 botanische extracten en essentiële oliën. Of je nu kiest voor een zachte geur zoals lavendel en vanille of liever een frisse met meloen en komkommer, met de deodoranten van Salt Of The Earth ben je verzekerd van een dag zonder nare geurtjes.

Ik ontving deze drie deo’s om te proberen:

Buiten het feit dat ze er supervrolijk uit zien zijn ze ook nog eens heel prettig in gebruik. Hou je niet van een geur in je deo? Dan kun je goed uit de voeten met de natuurlijke deostick zonder geur, de roze (en mijn persoonlijke favoriet) met de geur van lavendel en vanille maakt dat je je een zeemeermin of unicorn voelt! En de groene met de frisse geur van meloen en komkommer maakt dat je je heerlijk fris voelt.

De deo’s zijn verkrijgbaar in de vorm van een stick, roller of spray. Persoonlijk ga ik voor de spray. Het is even wennen omdat er geen druk op de flesjes staat maar het een spuitbusje is. De flesjes zijn compact en passen daardoor ook makkelijk in je tas.

Naast dat de geuren heerlijk zijn en de deo doet wat hij moet doen en geen chemische stoffen bevat is het ook nog eens 100% natuurlijk en vegan.

De complete familie

Salt Of The Earth Unscented: Classic Stick, Natural Spray en Natural Roll-On
Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Balance Cedar & Bergamot Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Armour For Men Spray en Roll-On

*Salt Of The Earth is verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Jumbo, Plein.nl en de OnlineDrogist.nl

Liefs Dalia

 

7 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s