Oriflame

Een aantal jaar geleden maakte ik via een vriendin van me kennis met het merk Oriflame, zij vertegenwoordigde dit merk en ik kreeg regelmatig wat van haar om te proberen. Ook heb ik eens zo een party gehost. Ik was er toen al dol op! Het wonderpotje dat makkelijk in je tas past en waar je droge lippen, ellebogen, etc, zo mee verdwijnen, de heerlijke cremes, douchegels, mooie oogschaduws en nog veel meer.

Tot op de dag van vandaag gebruik ik nog steeds de wenkbrauwpoeder en foundation van Oriflame. Ik heb nog geen andere foundation gevonden die ik zo fijn vind als deze.

Mascara is voor mij altijd een ding. Ik vind het heel moeilijk om mascara uit te zoeken en als ik iets gevonden heb wat ik fijn vind dan kan ik jarenlang dezelfde keer op keer opnieuw kopen. Van Oriflame ontving ik de 5 in 1 Wonderlash mascara (THE ONE)

img_1187

Bij het openen van deze mascara twijfelde ik een klein beetje. Ik hou van volle borsteltjes. Dit is een heel klein borsteltje. Maar ik ben de beroerdste niet dus ik probeerde hem uit. Het borsteltje is zo gemaakt dat de mascara die je aanbrengt de wimpers separeert waardoor je wimpers voller worden zonder het te klonteren of plakken. Ook niet bij het aanbrengen van meerdere laagjes. De andere kant van het borsteltje is zo gemaakt dat je ook bij de kleinste wimperhaartjes kunt komen zonder dat je gelijk je oog uitsteekt. Ik ben onder de indruk en inmiddels is dit toch ook wel echt een favoriet van mij. Ik ga deze zeker opnieuw bestellen.

img_1189

Op de foto hierboven draag ik de mascara en bronzing poeder van Oriflame uit de Giordani Gold lijn. Dit is al een tijdje een onwijs favoriet van mij. Het zit in een mooi luxe doosje en het zijn balletjes waardoor je niet te veel product op je kwast doet. Het is superzuinig en geeft je huid en supermooie glow. Voor jou beeldvorming, op deze foto draag ik geen foundation maar alleen deze bronzing poeder en wat blush.

img_1190

Dan nog even terugkomend op het wonderpotje waar ik het in het begin over had. Dit zijn echt de meest schattige potjes met daarin een soort vaseline. In verschillende geuren. Deze potjes zijn heel handig voor in een kleine tas en zijn goed voor van alles. Heb je een wondje, droge lippen of ellebogen dan kun je dit ervoor gebruiken en een kleine tip…het houd ook je wenkbrauwen goed in model 🙂

Ik heb dit merk helemaal herontdekt en ben hierdoor ook mijn oude oogschaduw en lipstick van Oriflame weer gaan gebruiken.

Het assortiment is echt enorm en ik heb echt alweer een aantal dingen op mijn verlanglijstje staan. Waaronder nagellakjes en een nieuwe foundation!

De producten van Oriflame kun je bekijken en bestellen via deze link.

Liefs Dalia

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s