Goli Nutrition. Appelcider/Azijn Gummies

Nadat ik een artikel gelezen had over de voordelen van appelcider azijn heb ik een fles gekocht en begon ik dit te drinken. Het advies was om het niet zo te drinken maar om het in een sapje te doen. Sorry maar was was dit smerig! Ik ben daar dus na een week weer mee gestopt. Zonde want het is dus echt heel gezond voor je.

Ik was dus blij verrast en ook een beetje huiverig toen ik werd benaderd door Goli Nutricion met de vraag of ik hun product wilde proberen. Appelcider azijn in de vorm van een gummy snoepje…een beetje zoals die haarbeertjes. Omdat ik altijd wel iets wil proberen heb ik na wat onderzoek op de site toch ja gezegd en gelukkig maar.

Binnen een paar dagen krijg ik een vrolijk rood potje bij de post en bij het openen ervan komt mij een wel hele zoete geur tegemoet. Heb ik geluk en smaakt dit snoepje niet vies? Ik stop een snoepje in mijn mond en idd het is niet vies, maar…het is in alle eerlijkheid nu ook weer niet het lekkerste snoepje dat ik ooit gegeten heb. Voor een voedingssupplement vind ik het prima.

Het gebruik van appelcider heeft allerlei voordelen.

  • Controle van eetlust en bevorderend voor gewichtsverlies
  • Verlaagd je bloedsuiker
  • Geeft je imuunsysteem een boost

Daarnaast zitten er in deze gummy nog extra toevoegingen

  • Bevat granaatappel en rode bieten die boordevol anti oxidanten zitten.
  • Bevat vitamine B9 en B12

De gummy smaakt niet verkeerd en is dus heel makkelijk in te nemen.

Een potje bevat 60 gummies, dit is voldoende voor 1 maand gebruik. De gummies zijn 100% organisch, Vegan en vrij van Gluten.

Je kunt de gummies hier bestellen en met elke aankoop help je een kind da dat nodig heeft aan vitaminen voor een half jaar. Zij hebben namelijk een deal met Vitamin Angels die dat verzorgd. Ook krijg je met gebruik van code: Daaltjeswereld 5% korting op je bestelling.

Liefs Dalia

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s