Physalis Zinc Forte

Zink, een mineraal dat ons lichaam nodig heeft maar niet zelf aanmaakt. Het is dus essentieel dat we dit uit ons voedsel halen. Zink draagt bij aan de werking van het imuunsysteem en beschermt je cellen. Daarnaast zorgt het voor gezonde huid, haar, nagels en botten. Ook heeft het een anti opvlammende werking welke ontstekingen in het lichaam kan voorkomen of tegengaat.

Waar het ontstekingen tegen kan gaan ben ik natuurlijk altijd op zoek naar voedsel en supplementen die daarbij kunnen helpen. Liever natuurlijke producten dan nog meer medicatie te moeten slikken die de chemische balans in mijn lichaam in de war schoppen. Helaas zal ik nooit helemaal van de medicatie af mogen maar alle kleine beetjes die helpen om te voorkomen dat het erger wordt en ik weer omhoog moet met de medicatie pak ik aan. De zink is een zeker een goed aanvulling op mijn voedingspatroon. Ik neem dagelijks 1 tablet en dit werkt voor mij.

Zink in voeding:

Zink vind je in diverse soorten voeding waaronder;

  • Peulvruchten
  • Melkproducten
  • Volkoren producten (granen)
  • Spinazie
  • Asperges
  • Vlees
  • Vis
  • Noten
  • Champignons
  • Courgette

Doordat zink niet altijd even gemakkelijk opgenomen wordt in de darmwand is het belangrijk dat je zorgt dat je er voldoende van binnen krijgt. Een supplement zoals van Physalis Zinc Forte draagt hieraan zeker bij.

Wanneer we voldoende zink innemen worden virussen en bacteriën efficiënter be-streden. Dankzij de werking van zink vermindert bijvoorbeeld de duur van de symp-tomen van een verkoudheid en versnelt het wondhelingsproces. Zink is cruciaalvoor het functioneren van veel hormonen zoals bijvoorbeeld insuline. Ook op hetgebied van vruchtbaarheid speelt zink een belangrijke rol. Het is namelijk essentieelvoor het behoud van een gezonde testosteronspiegel bij mannen. Bij vrouwen is zinkbetrokken bij het groeiproces van de eicellen.

IMG_1029

Het voedingssupplement Physalis Zinc forte bevat 22,5mg zink in een biobeschikbare vorm. Dit betekent dathet de darmwand probleemloos kan passeren. Bij Physa-lis ontwikkelde men een complex met behalve zink ook koper (1 mg) en vitamine B6 (6 mg) in hun best opneem-bare vorm. Koper zorgt ondermeer voor een gezondehuidpigmentatie, het ondersteunt talloze enzymen enbeschermt cellen tegen oxidatieve stress. B6 is belangrijkvoor een goed functionerend zenuwstelsel en immuun-systeem en ondersteunt hormonale activiteit. Daarnaastbevat het supplement Maritech® optimized Fucoïdan uitduurzaam geoogst blaaswier, een stofje met veelbelo-vende eigenschappen waar sinds enkele jaren veel we-tenschappelijke interesse voor is. Fucoïdan vult de eigen-schappen van zink in dit complex perfect aan.

De voedingsupplementen van Physalis zijn CO2 neutral en bevatten alleen natuurlijke ingredienten.

Advies Prijs: € 13, 50.

Physalis is exclusief verkrijgbaar bij:Liefs Dalia

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s