Goodiebox Mei, wat zit er in?

Als blogger houd ik er natuurlijk van om nieuwe dingetjes uit te proberen. Vroeger had ik altijd de beautybox maar die bestaat al een hele tijd niet meer. Sinds ik wat vaker blog vond ik het daarom tijd om eens te kijken of er een nieuwe box is die ik leuk vind. En na wat onderzoek ben ik uitgekomen op de Goodiebox.

De goodiebox is een abonnement. Voor € 19.95 krijg je elke maand 5 Full Size Beauty Goodies en is per maand opzegbaar. Wat er in zit is elke maand een verassing maar Goodiebox garandeerd dat de minimale waarde €65,- is. Vaak is dit meer. Mooi meegenomen toch. Ook hebben ze regelmatig limited edition boxen met een speciaal thema. Ik vond het een goede deal en heb een abonnement genomen. Dit artikel is dus niet gesponsord.

Een van de leuke dingen aan juist deze box is dat je, als je er genoeg van maakt een heel muurtje met laatjes kunt maken want de (lade) doosjes hebben elke maand weer een andere kleur en zijn superleuk en handig om te hergebruiken.

Vanaf deze maand zal ik jullie elke maand op de hoogte houden en vertellen wat er in de box zit. Mocht er een product bij zitten waarvan je graag meer wilt weten of een review wilt? Laat het me dan vooral weten, daar is de comment sectie voor!

Nou zonder verder getreuzel gaan we dan naar de inhoud van de box.

Deze box heeft een oranje laatje en het eerste wat ik zie als ik het laatje openschuif is deze creme van Human + Kind. Ik heb dit al heel vaak in de winkel zien liggen maar eigenlijk heb ik er nooit aan gedacht om het te kopen. Misschien dat het uitproberen van het product mij op andere gedachten gaat brengen! Het is een stevige tube en het ruikt erg lekker en ik vind het vooral een voordeel dat het natuurlijk en cruelty free is.

img_5830

Het tweede product is een interessante. Het is van het merk Mannakadar en ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Het is blijbaar een lip scrub. Maar dan niet in een potje. Je moet dit volgens de uitleg op je lippen smeren zoals je dat met een labello zou doen en dan met je vingers eroverheen om vervolgens met een doek alles weer eraf te halen. Bijzonder….Ik ben benieuwd of dit product mij gaat verassen.

img_5829

Dan hebben we een travel size mascara van het merk Benefit. Deze ken ik wel. Ik ben erg dol op mijn mascara van Oriflame maar we gaan deze gewoon proberen. Ik heb eerder een Benefit mascara gehad en die beviel ten slotte ook wel. Leuke naam ook..Benefit Bad Gal Bang!

img_5827

Zoals jullie weten ben ik all about de gezichtsverzorging en wordt ik heel blij van een merk als Naobay. Natuurlijke verzorging voor je gezicht. Deze kende ik nog niet dus erg leuk dat ik hem eens kan proberen.

img_5824

En dan oeh…dit vind ik nou interessant! Een Starskin foaming peeling puff..blijkbaar is dit een soort sponsje dat je tot 3x kunt gebruiken om jezelf een peeling te geven. Normaal neem ik daar lekker de tijd voor en maak ik er een relax avondje van maar als je dat even niet red dan is dit natuurlijk ideaal want dat kan gewoon even onder de douche. Daarna even een 5 min masker erop en klaar. Misschien dat ik hier wel een review over schrijf.

img_5825

En tot slot een Hydrogel oogmasker van Vitamasques. Dit is ook een merk waar ik nog nooit van gehoord heb maar deze komt goed van pas. Ik slaap nogal slecht de laatste tijd. Vraag me niet waarom want ik zou het je werkelijk waar niet kunnen vertellen. Anyway, als ik nu eens ergens heen moet en mijn ogen kunnen echt niet dan kan ik deze mooi gebruiken. Hopelijk werkt het ook echt.

img_5828

Nou dat was hem dan alweer. Ik ben blij verrast met wat er in mijn eerste box zit en ga alles binnekort op mijn gemak uitproberen. Vooral die peeling puff daar ben ik heel benieuwd naar.

Wil je nu ook zo’n abonnement voor jezelf zodat je voordelig kennis kunt maken met nieuwe producten? Via deze link krijg je € 5,- korting op je eerste box.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s