LEKKER KOPJE COLLAGEN COFFEE! EEN OPKIKKER VOOR JOU EN JE HUID

Bij deze wil ik een persbericht dat ik ontving met jullie delen. Een paar dagen later ontving ik het product per post. Wat een verassing. Vooral met mijn reumatische aandoening wordt ik hier heel blij van. Helemaal onderaan kun je dan ook gelijk lezen hoe mijn ervaring ermee is.

Physalis introduceert dit voorjaar twee unieke collageendrinks waarmee je gemakkelijk dagelijks optimale hoeveelheden collageen kunt innemen. Er is nu een Collagen Coffee drink die niet alleen zorgt voor een pittige koffiekick, maar waarvan je huid ook een fikse collageenboost krijgt! Daarnaast is er een dubbelgedoseerde Collagen Boost drink met twee soorten collageen die behalve voor de huid ook veel extra doet voor gewrichten, botten, spieren en kraakbeen.

 

TOTAALAANPAK In Japan en andere Aziatische landen behoort het drinken van collageendrankjes bij velen tot het dagelijks beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Daar gelooft men al heel lang in deze totaalaanpak van huidverzorging. Niet zo gek als je bedenkt dat de collageenaanmaak vanaf je 20ste jaarlijks met 1% afneemt. Die tekorten kun je alleen aanvullen met collageen waarvan bewezen is dat het biobeschikbaar is, ofwel optimaal wordt opgenomen via de darmwand en zo in de bloedbaan terecht komt.

ONMISBAAR EIWIT Collageen is een eiwit en tevens de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en onmisbaar voor een stralende en gladde huid. Bovendien ondersteunt collageen het behoud van soepele gewrichten. Collageen bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, kraakbeen en pezen. Ongeveer 30% van ons lichaam bestaat uit maar liefst twaalf typen collageen. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen in onze weefsels af door

– afname van bouwstoffen voor collageen

– verminderde activiteit van de fibroblasten in de huid die collageen produceren

– toename collageenafbraak

Met Physalis Collagen drinks ben je verzekerd van voldoende toegevoegde collageenpeptiden als bouwstof en maak je zélf ook weer meer collageen aan. Bovendien wordt bij een van de drinks de afbraak van collageen afgeremd.

iced-collagen-coffee-2.jpg

KOFFIEKICK Elk zakje Collagen Coffee bevat behalve een geurig 100% Arabica-blend instant koffie-extract, 5 gram gemakkelijk opneembaar Naticol® collageen en kokos MCT poeder (Medium Chain Triglyceriden) voor extra energie. Drink Physalis Collagen Coffee aangelengd met kokend of koud water. Of maak er een lekkere latte of cappuccino mee met opgeklopte (plantaardige) melk. Ook kun je het poeder toevoegen aan je favoriete smoothie of shake, voor een lekkere koffiekick.

collagen-boost-package-7DUBBELGEDOSEERD Voor de ultieme collageenboost neem je dagelijks een zakje Physalis Collagen Boost met daarin een extra hoge dosis pure collageen van 10 gram. Collagen Boost bevat niet alleen de meest voorkomende type 1 collageen (Naticol®), maar ook 40 mg natuurlijk type 2 collageen, dat afkomstig is uit het borstbeen van kippen. Dit B-2Cool® collageen komt via de darmwand in de bloedbaan. Het werkt in op het immuunsysteem en zorgt er zo voor dat de afbraak van collageen in kraakbeen wordt afgeremd zodat je meer van deze cruciale bouwstof behoudt. Deze collageenboost is dus extra goed voor de huid, maar ook zeker heilzaam voor het behoud van gezonde gewrichten, kraakbeen, botten, pezen, haar en nagels. Mix het poeder met vruchtensap, koud of heet water of voeg het toe aan je favoriete smoothie, ontbijtbowl of chiapudding. Je kan er ook ijsblokjes mee maken die je dan gemakkelijk toevoegt in de blender als je een smoothie maakt.

DUURZAAM GEPRODUCEERD De belangrijkste stof in Physalis Collagen drinks is Naticol®, een mengsel van collageenpeptiden die duurzaam worden geproduceerd uit vishuiden die anders worden weggegooid. Naticol® is zeer goed oplosbaar en wordt gemakkelijk opgenomen omdatde collageen is gesplitst in korte stukjes peptiden die de darmwand gemakkelijk kunnen passeren. De werkzaamheid van Naticol® als anti-aging ingrediënt is bewezen in een aantal dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies.

CLEAN LABEL EN CO2NEUTRAL® Physalis voedingssupplementen hebben een Clean Label. Dat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt. Bovendien heeft KeyPharm het internationale CO2Neutral® Label dat alleen kan worden verkregen dankzij werkelijke klimaatinspanningen.

Dit garandeert dat KeyPharm actief de lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert.

Mijn ervaring. Ik ben overtuigd van de werking van collageen. Al jaren gebruik ik dit en ik heb diverse soorten geprobeerd. Mijn voorkeur gaat dan eerlijk gezegd altijd wel uit naar tabletten. Maar ik moet zeggen…deze poeders zijn niet verkeerd. De koffie variant smaakt zoals oploskoffie en de boost variant smaakt eigenlijk vrijwel nergens naar (iets dat je niet vaak meemaakt met poedercollageen) Ik ben dus wel verrast. En je kunt ze ook gewoon door je smoothie heengooien. Vooral die koffie…Hoppa, smoothie met een boost!!

Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via de webshop: www.hollandandbarrett.nl

Consumentenadviesprijs:

Physalis Collagen Coffee € 26,- (12 zakjes) Physalis Collagen Boost € 28,- (12 zakjes)

Liefs Dalia

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s