Modetrend…Fashionable Betaalbare Mondkapjes

Covid-19 houd ons nog steeds allemaal in zijn greep. We leven in een niet normale samenleving waarin we 1,5 meter afstand van elkaar en in het openbaar vervoer moeten we verplicht een mondkapje dragen. Hoe we aan die kapjes komen dat interesseert onze overheid eigenlijk niet, zolang het maar niet de officiële mondkapjes zijn die daadwerkelijk zouden kunnen helpen…Schiet mij maar lek!

Op dit moment werk ik nog steeds thuis. Ik zit in de risicogroep en mag daarom nog niet aan het werk. Maar ja dit is een situatie die niet eeuwig kan voortduren. Ik zit al maanden thuis en ondanks dat ik dat niet heel erg vind, vind ik het toch ook wel fijn om weer onder de mensen te kunnen zijn. Ook al is dat met restricties. En als ik na de zomer weer naar school ga dan moet ik toch aan het OV geloven. Als ik dan toch met een mondkapje over straat moet dan maar het liefst een met een leuk motiefje.

Ik ken Adel Berzi al een tijdje en zij maakt prachtige jurken op maat. Een tijdje geleden liet ik er een bij haar maken waar ik onwijs blij mee ben en daar leverde ze een bijpassend mondkapje bij!

img_1615

Toen waren ze nog niet verplicht maar zodra ik hoorde dat ze verplicht waren heb ik er gelijk nog een aantal bij haar besteld. Ze zijn heel betaalbaar en superschattig. Ook kun je kiezen uit heel veel verschillende designs. Ik bestelde ze voor mezelf en daarna ook voor mijn moeder. Hieronder een indruk van de verschillende kapjes.

Nu dat iedereen ineens mondkapjes nodig heeft stijgen de prijzen ineens enorm. Maar bij Adel zijn ze nog steeds heel betaalbaar. 1 kapje kost € 8,- en neem je er 5 dan krijg je korting en betaal je € 30,- Je kunt Adel altijd benaderen via haar Instagram en dan bespreekt ze met je welke stofjes en dergelijke je wilt hebben.

Op die manier ga je lekker fashionable de trein, bus, tram of metro in! 🙂

Je kunt contact opnemen met Adel via Instagram of Facebook. Mocht je dit niet hebben dan kun je haar ook mailen via adelleda85@gmail.com

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s