Goodiebox Juni, wat zit er in?

Begin deze week kreeg ik hem binnen! Mijn tweede goodiebox. Ik wordt hier heel blij van omdt ik weet dat ik hem binnenkrijg maar (nog) niet weet wat er deze maand weer voor producten in zitten! Het is dus eigenlijk voor mijn gevoel echt een cadeautje! En cadeautjes…daar wordt ik heel bij van!

Lees verder om te zien wat er deze maand allemaal in de box zat!

Ik pak de doos uit en er zit een box in met een superschattig gebloemd laatje! De naam van deze box is de Boost box. Er zit mooi paars papier in en wanneer ik het open zie ik van alles. Maar wat mij als eerste  opvalt is het kleinste product dat er in zit!

Een shea boter lippenbalsem van Pixi by Petra! Ik heb dit merk eigenlijk nog maar pas ontdekte en ben stiekem best wel van. De balsem ruikt heel lekker, voelt zacht aan op mijn lippen en laat een heel subtiel kleurtje achter!

img_6214

Het volgende in de box is een potje met losse blushpoeder van het merk Bellápiere Cosmetics. Ik ben niet zo heel erg van de losse poeders, ik vind dat het alltijd nog al rommelig is maar het is een hele mooie kleur dus ik ga hem zeker proberen.

Deze prachtige witte blush kwast van het merk NIRE is speciaal voor de goodiebox ontwikkelt en is dus een echte limited edition. De kwast heeft een fijn formaat en de haartjes zijn lekker zacht. Persoonlijk zou ik deze kwast niet zo snel gebruiken om blush mee aan te brengen maar zou ik hem eerder gebruiken om mijn gezicht mee af te poederen of voor bronzer. Het is in ieder geval een fijne kwast.

img_6212

Met het vele wassen van onze handen de laatste tijd is een klein beetje extr verzorging niet verkeerd. Deze creme van Marie-Stella-Maris is zowel voor je handen als je lichaam. Hij past makkelijk in je tas maar is ook weer niet zo mini dat hij na 3x gebruik leeg is. De creme heeft een prettige geur, trekt snel in en voelt heel zacht aan.

img_6215

Van dit laatste product wordt ik heel erg blij. Het is een organic body scrub van het merk Huygens Paris en het ruikt naar koekjes! Die ga ik vanavond dus gelijk uitproberen en daarna heerlijk naar koekjes geurend mijn bedje inkruipen 🙂

img_6216

Tot slot zat er als extratje deze supercute roze scrunchi bij. Altijd goed zo een scrunchie aangezien die je haar niet beschadigd.

img_6211

Ik ben weer heel erg verrast en superblij met de inhoud van de box van deze maand en ook ben ik heel blij met hoe deze eruit zag. Inmiddels staat het tweede laatje met die prachtie bloemetjes erop alweer te stralen in mijn inloopkast. Ik heb er mijn lipglosjes in gedaan en het ziet er lekker opgeruimd uit!

img_6218

De goodiebox is een maandelijks beauty abonnement. Voor € 19.95 krijg je elke maand 5 Full Size Beauty Goodies en is per maand opzegbaar. Wat er in zit is elke maand een verassing maar Goodiebox garandeerd dat de minimale waarde €65,- is. Vaak is dit meer. Mooi meegenomen toch. Ook hebben ze regelmatig limited edition boxen met een speciaal thema.

Wil je nu ook zo’n abonnement voor jezelf zodat je voordelig kennis kunt maken met nieuwe producten? Via deze link krijg je € 5,- korting op je eerste box.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s