Sieb Wesseling, Wie wilt geen grote armen?

Hieronder kun vind je weer een nieuwe video van mij over het bouwen van grotere biceps. Voor degenen die grotere biceps willen zou ik je zeker aanraden om de video helemaal te bekijken aangezien ik, al zeg ik het zelf, veel handige tips en aandachtspunten deel. Wil je geen grote biceps? Ik vind het leuk als je toch even kijkt!

 

Volg me ook op Instagram @Siebwesseling

Wil je nu ook een personal training schema of een persoonlijk voedingsplan? Neem vooral contact op met Sieb via siebw98@gmail.com

Groetjes Sieb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s