Circadia by Dr. Pugliese

Toen ik een tijdje geleden benaderd werdt met de vraag of ik de producten van Circadia wilde uitproberen heb ik natuurlijk gelijk ja gezegd. Ik hou van gezichtsverzorging en een goed product daar wordt ik altijd blij van. Of ik ook van deze producten blij wordt ga ik je in deze blog vertellen.

Ik ontving de Circadia Lipid Replacing Cleansing Gel en de Circadia Aqua Porin Hydrating creme.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en wordt dagelijks blootgesteld aan UV-straling en omgevingsgifstoffen. Het heeft, net als het lichaam, de mogelijkheid om zijn eigen circadiane ritmes te programmeren. In de verzorging van de huid is het dus van cruciaal belang om rekening te houden met het tijdstip en het type verzorging op dat moment. Door ‘s ochtend antioxidanten, SPF en Vitamine C te gebruiken kunnen milieu-agressors afgeweerd worden, ‘s avonds herstel je de huid met behulp van ingrediënten zoals vitamine A. De barrièrefunctie van onze huid is ’s nachts minder effectief, waardoor de huid actieve ingrediënten beter opneemt. Dit betekent wel dat de huid meer water verliest, dus het is een goed idee om’ s avonds een hydraterende crème te gebruiken.

img_5711Ik reinig elke avond mijn huid met mijn Clarisonic…die uiteraard roze is! Dit is echt al jaren mijn favoriete apparaat om mijn gezicht mee te reinigen je bent in 1 minuut klaar. Ik doe een paar druppels van de Lipid Replacing Cleanser op mijn Clarisonic en reinig daar mijn huid mee. De revitaliserende reiniger verwijdert effectief vuil, make-up en oliën zonder de natuurlijke huidbarrière te beschadigen of keratine uit balans te brengen. Best te gebruiken op normale of licht vette huid.

Na gebruik voelt mijn huid schoon en zacht aan waar je bij andere cleansers nog weleens een trekkerig gevoel hebt na gebruik heb ik dat bij deze niet.

Na het reinigen van mijn huid gebruik ik de AquaPorin Hydrating Cream om mijn huid nog wat extra hydratatie te geven. De creme beschermt de huid tegen trans- epidermaal vochtverlies en verhoogt het hydratatie niveau. Avocado-, olijf- en macadamianoten-olie hydrateren droge, schilferende huid opnieuw en kalmeren irritatie, terwijl vitamine E de huid beschermt tegen vrije radicalen. De creme ruikt lekker, trekt snel in en voelt niet vet aan. Het potje is heel bijzonder want je drukt op een pompje waar de creme uitkomt zodat je niet met je vingers in het potje hoeft. Extra hygiënisch dus! En je hebt niet heel veel nodig, dus je doet er ook nog lang mee.

Dit is echt zo’n heerlijk luxe product dat je het spa gevoel geeft en het is zeker een aanrader!

Ik ben hierdoor ook erg benieuwd naar de andere producten van dit merk.

Als je meer wilt weten over deze of de andere producten en om te bestellen, klik dan hier voor de website.

Liefs Dalia

*dit is een gesponsorde post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s