Boho Tiffin Limited Edition X ELLEN HOOG

De lunchboxen van Boho Tiffin. Ik heb er meerdere en gebruik ze al jaren met veel plezier. Eerder schreef ik er al een blog over die je hier kunt lezen.

Van de week kreeg ik via de nieuwsbrief bericht dat Boho Tiffin een leuke samenwerking is aangegaan met niemand minder dan bossbabe en voormalig hockey International Ellen Hoog! En daar zijn ze super duper Trots op. Hieronder deel ik met jullie een aantal foto’s en het bericht. Gewoon omdat het weer zo’n ontzettend mooie en vrolijke Tiffin is die het verdiend om gezien te worden!

Ellen heeft speciaal voor Boho-Tiffin een print ontworpen die van 1 t/m 31 juli 2020 exclusief te koop is op de website.

img_6759

Omdat reizen deze zomer wat onzeker is geworden vanwege Corona, halen we de exotische plekken gewoon naar ons toe! Met deze Boho-Tiffin waan je je even op het strand van Miami, Los Angeles of welk zomers vakantieoord jij in gedachten hebt. Voetjes in het zand en de opblaasbare unicorn in het water, met uitzicht op een prachtige zonsondergang met een lekker drankje in je hand en een hapje on-the-side. De Boho-Tiffin by Ellen Hoog bestaat uit 3 delen die onmisbaar zijn tijdens een fijne zomer: de eerste laag staat voor de lucht, de middelste laag voor de zee en de onderste laag voor het strand. Aangevuld met heel veel gezellige en leuke details, zoals je die van Boho-Tiffin gewend bent.

img_6758

De print is een zomerse mix van de lievelingselementen van Ellen. Om te beginnen de bliksemschicht: die staat voor haar dochtertje Bowie. Ook komen er 2 vliegende zwaluwen voor in de print, die staan voor haar overleden vader en schoonvader. Nummer 19 op het strandhuisje is haar rugnummer dat ze 12,5 jaar lang met heel veel trots gedragen heeft voor het Nederlands hockey elftal en last but not least, haar lievelingsprint: de luipaard, want iedereen weet dat ze niet vies is van een luipaardprintje. En de unicorn opblaasbanden die in het water liggen? Tja, daar wordt Ellen gewoon heel vrolijk van en wij bij Boho-Tiffin ook!

img_6760

Ellen: “Ik ben heel erg blij met dit zomerse en persoonlijke resultaat van de print. De print barst van de zomerse kleurtjes en elementen- helemaal mijn stijl. En met deze Limited Edition draag jij tijdens je lunch of picknick een klein stukje van mij bij je!”

Persoonlijker en authentieker dan dit kunnen we het niet maken. Reden genoeg om deze prachtprint aan te schaffen dus! Bestel de Limited Edition Boho-Tiffin X Ellen Hoog nu voor maar € 49,95. En als extraatje ontvang je bij deze Limited Edition óók nog eens een supertof SUNNYCORD voor aan je zonnebril cadeau! Helemaal ready voor een fijne dag op het strand met je gezinnetje of een gezellige picknick in het park met je vriendinnen. img_6761

Je kunt de limited edition Boho-Tiffin by Ellen Hoog hier bestellen! Wees er snel bij want op is op!

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s