Fitbox 2020 van Kroon Op Het Werk

Vorige week kreeg ik een box vol met gezonde goodies binnen van Kroon Op Het Werk. De Fitbox komt een keer per jaar uit en wordt dan naar een selectief aantal influencers gestuurd. Dit is de derde keer dat hij uitkomt en ik ben heel blij dat ik hem deze keer mocht ontvangen. Vooral omdat ik op een paar producten na ook nog niet bekend ben met een aantal producten en het is altijd leuk om wat nieuwe producten te leren kennen.

Juist nu zijn gezonde producten extra in de spotlight omdat het een bijdrage levert aan de weersstand van een mens. Naast bewegen en goed slapen natuurlijk. Ik vertel jullie in deze blog wat er allemaal in de box zit en waar je de producten kunt terugvinden.


ElkeMelk

Ik begin met een wel hele bijzondere melk. Ik ontving twee flessen melk. Elke fles komt van 1 enkele koe. Leuk detail, op de fles staat ook echt de naam van de koe waar de melk vandaan komt ūüôā

ElkeMelk is melk per koe verwerkt en verpakt binnen 10 minuten na het melken. Uniek in de wereld op de volgende punten:
  • Ongekend vers verwerkt binnen 10 minuten, normaal 3,5 dag! Dat proef je!
  • Traceerbaar tot de koe, deze kun je op de website zien. Beleef de oorsprong, lees wat meer dan 1000 anderen vonden en deel je ervaring!
  • Elke melkbeurt 100% gecontroleerd, dat is 900x vaker dan normaal, superzuiver dus!
  • Minimaal bewerkt en puur natuur, dat bewijst de roomkraag op de melk!
  • Elke koe is anders en ook haar melk, op elke fles unieke verhoudingen voor jouw specifieke wensen en toepassingen.
  • Transparante bedrijfsvoering, heb je een vraag dan krijg je antwoord van de boer zelf!
ElkeMelk is volle melk omdat het de hele melk van de koe is, qua gehalten varieert het tussen de 2 en 6 procent vet. Dus van halfvol tot dubbel vol. Voor in de koffie, het maken van een toetje of pannenkoeken tot een verantwoorde dorstlesser met veel voedingswaarde zonder al te veel vet. Vaker is ook aangegeven dat mensen die last hebben van lactose de laag-lactose soorten zonder problemen konden gebruiken.
Lees ook het prachtig ge√Įllustreerde boekje over Elkje 5! Voor kinderen maar ook interessant voor volwassenen.

Elke melk is verkrijgbaar bij Albert Heijn voor ‚ā¨ 1,39 (800ml) en de fles is van glas dus die kan daarna weer netjes gerecycled worden!
Voor meer informatie vind je Elke melk ook op:
Facebook @ElkeMelk
Instagram @ElkeMelk
en de website Elkemelk

Go Now

Gember, daar wordt ik altijd heel erg blij van. Ik hou van de geur en de smaak maar ook ontzettend van het beetje pittige bite die het heeft. Gember is ook ontzettend gezond voor je immuunsysteem en jullie zien mij dan ook regelmatig in mijn stories op instagram een shotje nemen.

Ik ontving een flesje met een heerlijk sapje en een flesje pure gembersap om te mixen of om gewoon een echte gembershot van te nemen.

Nu 10 jaar geleden opende Now Organic haar fabriek in China waar biologische gember wordt gewassen, gedroogd en verpakt voor zeetransport naar Nederland. De gember is afkomstig van velden in de omgeving van Dalian, gelegen circa 1000 km boven Beijing. In Nederland ligt deze gember in de schappen van diverse supermarktketens.
Onder de naam ‚ÄėGo Now‚Äô lanceerde Now Organic in 2018 een lijn van diverse gembersappen. De verse, biologische gember en kurkuma worden geperst en gebotteld in Nederland.
Het assortiment bestaat uit ‘Ready to Drink’ shots: gember- of kurkumasap gecombineerd met mandarijnensap. Lekkere drankjes die een boost aan je immuunsysteem geven. En ‘Ready to Mix’ shots: pure gember- of kurkumasap. Nu hoef je zelf niet meer verse gember en/of kurkuma te raspen, maar kun je ze eenvoudig mixen met thee, (bruisend) water en vruchtensappen.
Je kunt deze heerlijke producten online bestellen op www.go-now.eu/shop .
De Gembersap is verkrijgbaar voor ‚ā¨ 3,95 en de Gembershot voor ‚ā¨ 2,95
Je kunt ze ook op social media vinden:
Facebook @gonowshots
Instagram @gonowshots

Flora Plant 

Boter op basis van planten? Nog nooit van gehoord eigenlijk. Inmiddels heb ik het al gebruikt voor een Quiche die we de avond dat de box binnenkwam hebben gemaakt. Het ruikt en smaakt net als boter en dat vind ik persoonlijk een goed teken. Ik ontving de gezouten en ongezouten versie.

Flora Plant is het nieuwe merk met producten die 100% plant-based zijn en tegelijkertijd superlekker smaken. Flora Plant is ervan overtuigd dat plant-based food niet een trend is, maar de toekomst. Onze toekomst. Het bedrijf maakt de 100% plant-based producten zo lekker, dat dierlijke zuivelproducten overbodig zijn. En dat is echt een stuk beter voor onze planeet. Zo is de CO2-uitstoot van Flora Plant 50% lager dan die van roomboter*. En daarom zeggen wij, Flora Plant, als boter maar beter!
*¬†Gebaseerd op een life cycle assessment uitgevoerd door Quantis in 2020 waar Flora Plant is vergeleken met een roomboter in Nederland. Voor meer informatie, ga naar¬†www.Ô¨āora.com.
Flora Plant is verkrijgbaar bij alle supermarkten in Nederland (m.u.v. Lidl, Aldi en Nettorama) voor ‚ā¨2,29 (250 gram)
Bezoek ze ook op social media:
Facebook @FloraPlantNL
Instagram @FloraPlantbased

Servero Smoothie Bowls

Servero Smoothie Bowl Tropical Treasure & Servero Smoothie Bowl Crazy Carrot

Ooooh wat wordt ik hier blij van! Ik ben nogal moeilijk met ontbijt en krijg vaak in de ochtend maar heel weinig weg. Ik maak dus zelf vaak smoothies maar hier wordt ik heel blij van! Het zit ook in een kant en klaar bakje waardoor je hem makkelijk in je tas meeneemt en ook nog eens 100% natuurlijk! Jackpot! Ik ben nu ook gelijk heel nieuwsgierig geworden naar de andere smaken van deze smoothiebowls!

Servero Smoothie Bowls zijn de nieuwste innovatie van Servero; hét nieuwe tussendoortje gemaakt van 100% fruit of 100% fruit & groente met een voedzame topping van pitten en zaden. Deze spoonable bowls zijn 100% natuurlijk, dus geen toegevoegde suiker of andere kunstmatige toevoegingen. De Servero Smoothie Bowls zijn verpakt in een handige on-the-go verpakking met lepeltje. Dat maakt ze ideaal om mee te nemen, bijvoorbeeld als gezond ontbijtje voor onderweg of als fris tussendoortje voor na het sporten!
De Servero Smoothie Bowls zijn er in drie verschillende smaken: Tropical Treasure (appel, mango, passievrucht, perzik), Crazy Carrot (appel, wortel, sinaasappel, mandarijn, gember) en Very Berry (appel, aardbei, framboos, rode druif, zwarte bes).
Servero Smoothie Bowls zijn verkrijgbaar bij Spar City voor ‚ā¨3,- (200 gram)
Check ze ook hier:
Facebook @servero.nl
Instagram @servero.nl
en website Servero

Golden Sweet (gele trostomaatjes)

Ik hou van tomaten, maakt me niet uit welke kleur maar ben naar deze wel heel benieuwd. Ik heb weleens oranje tomaatjes gegeten maar gele zijn mij tot nog toe nog onbekend. Ik denk dat ik ze lekker ga verwerken in een salade of juist lekker uit het vuistje als snack!

Golden Sweet is een goudgeel trostomaatje van Nederlandse bodem. Het heeft een frisse bite en een heerlijke zoete nasmaak, wat je misschien niet zou verwachten door de kleur! Deze tomaatjes zijn echte pareltjes en verrijken je frisse zomersalade niet alleen qua smaak. Ook brengt de Golden Sweet een prachtige kleur om je gerecht die finishing touch te geven. Daarnaast hebben tomaten een hoge voedingswaarde doordat ze rijk zijn aan kalium en vitamine C.
Tip: bewaren op kamertemperatuur. In de koelkast gaat er namelijk veel van de smaak verloren!
Binnenkort verkrijgbaar bij Jumbo en Plus

Sweet and Sunny  (Blauwe bessen)

Blauwe bessen vind ik altijd heerlijk om bij mijn smoothies te doen! Ze liggen hier vrijwel altijd wel in de vriezer om weer wat lekkers mee te maken. Ook bij de pannekoeken doen ze het hier altijd erg goed! Hoe dan ook heerlijk van genieten!

Ook het Nederlandse blauwe-bessenseizoen is weer begonnen! Blauwe bessen zitten bomvol vitamines, mineralen en antioxidanten. Een echte veelzijdige Nederlandse superfood dat heerlijk is als tussendoortje, in je kwark, bananenbrood, smoothie, salade, noem maar op! Versier je gerechtje met een blauwe bes.
Tip: na aankoop in de koelkast bewaren. Maar invriezen kan ook! Leg ze dan eerst verspreid op een bord in de vriezer. Zodra ze bevroren zijn verpak je ze in een zakje.
Binnenkort verkrijgbaar bij Jumbo en Plus
Je vind ze ook op:
Facebook @verseoogst
Instagram @verseoogst
en website Verse oogst

Borotalco 

Deodorant ‚ÄėOriginal‚Äô

Deze deodorant is de fijnste deodorant ever!!! Buiten het feit dat hij echt heerlijk ruikt en ik zou willen dat ik dit in de vorm van een luchtje zou kunnen kopen, blijf je echt de hele dag fris ruiken en zweet je minder! Ik gebruik deze deodorant al een jaar en wil echt niets anders meer!

Borotalco deodorant biedt effectieve, langdurige bescherming tegen transpiratie. Het krachtige microtalkpoeder, dat transpiratie absorbeert, reguleert de transpiratie en houdt je huid langer droog. Daarnaast biedt de microtalk een verfrissende en verzachtende werking op de huid. Borotalco bevat 0% alcohol en is geschikt voor de gevoelige huid.
Borotalco werd in 1904 in Itali√ę ge√Įntroduceerd. Daar kennen ze de bijzondere kracht van microtalkpoeder al sinds jaar en dag. Ontdek de unieke geur van Original: frisse citrusvruchten gecombineerd met de zachte geur van witte bloemen en talkpoeder.
Verkrijgbaar in de varianten: Original, Invisible, Intensive, Pure en Active. Voor iedere levensstijl, voor hem en voor haar.
Borotalco d√© nr. 1 deodorant in Itali√ę!
Verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, DA, Albert Heijn en Jumbo voor ‚ā¨4,29 (150ml)
Je vind ze ook op:
Instagram @borotalconl
en website Borotalco

Purasana

Met Purasana ben ik al bekend. Ik schreef eerder al eens een blog over de voedingssupplementen van dit merk waar ik erg tevreden over ben. Je kunt de blog hierover hier teruglezen. Ik ben heel benieuwd naar deze maaltijd shakes. Superleuk ook dat er een weerstandsband bij zit! Verassing!
Exclusief Shape & Control zomerpakket!
Geniet van een gratis Purasana weerstandsband met een work-out programma bij één Shape & Control. Vind jouw unieke code op de verpakking op purasana.com
Helemaal into een healthy lifestyle? Dan blijf je toch lekker in shape met de dagelijkse hoeveelheid plantaardige eiwitten van Purasana. Zo heb je altijd een gezonde snack bij de hand en integreer je eenvoudig de voedzame shakes in je leven. Van ’s ochtends tot ’s avonds, thuis of onderweg, in Purasana’s on-the-go shaker, geniet je van jouw Shape & Control moment. Keuze uit 3 heerlijke Shape & Control shakes voor thuis en on-the-go.
De shake maak je snel een gemakkelijk. Mix of shake 25 g poeder met 300ml melk, soja- of rijstdrank. Door de vezels en aanwezige superfoods biedt Shape & Control energie voor tijdens de dag. Voeg Purasana’s superfoods toe voor extra power of een ander smaakje.
Exclusief Shape & Control zomerpakket!
Geniet van een gratis Purasana weerstandsband met een work-out programma bij één Shape & Control. Vind jouw unieke code op de verpakking op purasana.com
Shape & Control Chocolade, Rode vruchten en Vanille
Verkrijgbaar in de natuurvoedingwinkel in je buurt of op¬†purasana.com¬†voor¬†‚ā¨¬†24,75 per product.
Ook te vinden op:
Facebook @PurasanaBelgium
en website Purasana

Vegetarisch broodbeleg van Stegeman! 

Wij eten hier regelmatig vegetarisch en ik vind vleesvervangers altijd erg lekker. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit broodbeleg van Stegeman.

Vegetarisch broodbeleg in 3 heerlijke smaken: Kerrie, Tuinkruiden en Mediterraan.
Om lekker te vari√ęren op brood wanneer je even geen zin hebt in vlees of gewoon eens iets nieuws wil proberen. Alle 3 de varianten zijn vrij van gluten en lactose, bevatten geen soja, zijn een bron van eiwitten en zonder toegevoegde smaakversterkers. In de Fitbox ontvang je smaken Kerrie en Tuinkruiden.
Verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn, Coop en Deen voor ‚ā¨ 2,25 (100 gram)
en website.

Ik ben superblij met deze box en alle lekkere en gezonde producten om te proberen.
Zijn er producten bij waarvan jij zegt, ooooh die wil ik wel eens proberen?
Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s