Een enkele foto op meerdere vierkantjes?

Ik hou van foto’s! Niet dat ik mijn hele huis ermee volhang maar ik hou er wel van. Ik doe niet voor niets zelf veel aan fotografie en ga zelf ook veel op de foto. Ik houd van de creativiteit die je er in kwijt kunt en van de verschillende stijlen van verschillende fotografen.

Sommige foto’s echter…. die moeten vereeuwigd worden en op een muur hangen! Een paar weken geleden hadden mijn man en ik met vrienden afgesproken die beiden fotograaf zijn. Zij maakten een aantal foto’s van ons en toen zag ik hem…de stoel en de ouderwetse boekenkast. Gekscherend zei ik dat we zo’n foto moesten maken zoals die schilderijen vroeger. Waar de man op de stoel zit en de vrouw er trots bijstaat…je weet wel zo’n hooghartige foto! We namen de foto en deze bleek eigenlijk heel erg tof te zijn!

khv_2683

Ik besloot om een print van deze foto te maken maar dan wel een speciale print. Bij de canvas company kun je namelijk een foto over meerdere squares verdelen maar die dan wel 1 geheel is. Ik vond dit super leuk. Ik wilde hem niet te groot dus ik koos voor 6 squares maar je kunt ook kiezen voor meer. Hier het resultaat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, het is een rommeltje op mijn bureautje maar dat komt omdat het mijn werkplekje is en ik hier aan mijn blog werk. Er ligt hier altijd van alles..mijn camera, telefoon, producten die ik nog moet fotograferen en reviewen, etc…

Het is dan toch wel leuk als je kantoor er een beetje leuk uitziet! Ik ben dan ook echt heel blij met deze foto! Om je een idee te geven hoe het er bijvoorbeeld uitziet als je meerdere telels besteld hier nog een foto!

unnamed

Gaaf he! En het leuke is dat ik je niet een kortingcode mag geven waarmee je 50% korting krijgt.
Voor de Squares Collage gebruik je code MP50
Daarnaast heeft de canvas company heel veel meer leuke manieren om je foto tot leven te brengen. Bijvoorbeeld door een foto op aluminium.  

Wat vind jij van mijn stijlvolle foto?

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s