Sieb Wesseling: Waarom ik geen voorstander ben van de 1RM test

Veel mensen willen weten hoe sterk ze zijn of vinden het leuk om te kunnen zeggen dat ze een btpaald gewicht kunnen tillen of drukken. Dit wordt dan vaak gemeten met een 1RM test. Echter zitten er veel risico’s en nadelen aan deze test en ben ik er ook geen voorstander van. 

In onderstaande video leg ik je uit wat de test inhoud, wat de nadelen ervan zijn en welk alternatief ik aanraad. 

 

 

Volg me ook op Instagram @Siebwesseling

Wil je nu ook een personal training schema of een persoonlijk voedingsplan? Neem vooral contact op met Sieb via siebw98@gmail.com

Groetjes Sieb

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s