UNG Cosmetics. Herfst/Winter 2020

Een paar weken geleden werd ik door corrective cosmetics uitgenodigd op hun persevent. Zij vertegenwoordigen meerdere cosmetica bedrijven maar het Make Up merk UNG Cosmetics en het huidverzorgingsmerk Webecos is van hen zelf en van eigen Nederlandse bodem. Vandaag wil ik jullie vertellen over de herfst/winter collectie.

Zoals je op de foto kunt zijn bestaat de nieuwe collectie uit een koele en een warme lijn zodat je kunt afstemmen wat het best bij jou past om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te halen. Weet je niet of jij een warm of koel persoon bent? Dat geeft niks want op de website kun je dit namelijk heel makkelijk achterhalen middels de season type test die je hier kunt doen.

Omdat ik op het persevent aanwezig was ontving ik beide sets en ik ga je hier alles laten zien met swatches erbij. Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze make up echt geweldig. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de je kunt ze goed blenden en opbouwen tot het precies is zoals jij het wilt. Daarnaast kun je ervan op aan dat als je het eenmaal op hebt, het de gehele dag goed blijft zitten.

Goed, ik begin met de paletten.

Dit warme palette is mijn favoriet en je kunt hier echt ontzettend veel mee. Een mooie look voor overdag die je lekker natuurlijk kunt houden of juist voor in de avond waar je hem wat zwaarder aan kunt zetten. Ik hou van de naturel kleuren. Meestal maak ik me natuurlijk op en dit palette is daarvoor perfect. Wat ik erg fijn vind is dat 3 van de 4 kleuren matte kleuren zijn, matte make up op mijn leeftijd maakt toch dat het er mooier uitziet dat iets met teveel glim. Maar dat is mijn persoonlijke mening!

Hierboven heb ik swatches van het palette genomen en ik was echt aangenaam verrast! De kleuren zijn prachtig en zijn goed gepigmenteerd. De lichtroze iets minder dan de rest maar deze is wel heel mooi op de ogen en goed op te bouwen. Je hebt maar weinig nodig om een mooie look te maken!

Dan ga ik door naar het koele palette.

Alhoewel ik zelf erg van de warme tinten en pastel houd vind ik dit palette echt niet verkeerd! Je kunt hier ook weer een mooie neutrale look mee maken maar door de zwarte oogschaduw ertussen kun je er ook een prachtige smokey eye mee maken of een mooie eyeliner lijn zetten..en die komt dit jaar weer helemaal terug!

Zoals je ziet is ook dit weer een heel mooi en goed gepigmenteerd pallette. De kleurencombinatie vind ik geweldig en als ik dit palette gebruik dan zou ik zeker voor een mooie smokey eye gaan!

Door naar de lipsticks! En ik kan niks anders zeggen dan wauw!! Zowel de warme als koele tinten zijn prachtig en een pluspunt…deze lipstick blijft heel lang zitten…ik moest echt een beetje boenen om onderstaande swatches weer van mijn arm af te krijgen maar hey, als je hem op je lippen hebt en hij blijft zo goed zitten dan ben je daar natuurlijik super blij mee!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bij corrective cosmetics heb ik ook gelijk gezien hoe een lipstick nu gemaakt wordt en dat is eigenlijk een heel snel en leuk proces. Ik heb zelf weleens een afgebroken lipstick omgesmolten en in een potje gegoten en dan in de vriezer zodat hij weer hardt werd maar dit is echt next level! De gesmolten substantie wordt in een lipstick mal gegoten en vervolgens gaat hij in een machine die hem supersnel bevriest en twee tellen later is je lipstick klaar! Heel erg interessant maar ook leuk om te zien! Mijn favoriet van deze kleuren? The Queen, dat is de derde van links!

Kleuren v.l.n.r. Madam, Red fox, The Queen & Miss C

En uiteraard zijn er dan ook nog de lipglossjes. Hier van toon ik er drie omdat ik de vierde kleur niet heb. De vierde kleur is een mooie nude kleur. Van deze vind ik ook weer de felste kleur het mooist. Jullie kennen me wel, kleurrijk type! Vooral voor de herfst en winter wanneer het best wel grauw kan zijn kan ik hier heel blij van worden. De gloss voelt fijn aan, is ook weer goed gepigmenteerd en is niet plakkerig! Ook wel erg belangrijk vind ik.

Kleuren v.l.n.r. Liquid Rose, Magic & Glow

Uiteraard hoort er tijdens de koudere maanden ook wel een gezellig blosje op je wangen. En ook hier stelt Ung ons niet teleur! Met twee mooie kleuren voor zowel het warme als koele type! Deze is iets minder gepigmenteerd maar met blush vind ik dat nooit zo heel erg want dan kan je hem mooi opbouwen. Ik denk dat we allemaal weleens een blush hebben gehad die veel te veel pigment bevatte en waarvan je zelfs na het afkloppen van je kwast en het aanbrengen eruit zag als Anabelle of een Clown…twee dingen die ik beide eng vind..Clowns en griezelige bezeten poppen met hun enge oogjes en veel te rode wangen…Anyway, weer terug naar de blush! Ik vind beide kleuren heel erg mooi maar zou zelf idd eerder de warme kleur kiezen, simpelweg omdat ik vind dat die net iets mooier bij mij staat.

Tot slot horen er ook nog twee nagellakjes bij. Ook weer een warme en koele tint maar beide hele mooie kleuren die ik toch beide ga gebruiken. Ik bedoel…het is nagellak! Als je mij kent weet je dat je mij zelden zonder ziet en dat ik heel veel nagellak bezit!

Hoe mooi zijn deze kleuren? Ik probeerde als eerst de mooie donkerrode uit. Even wat anders want vaak heb ik wel pastel maar ik vind dit echt prachtig!

Buiten het feit dat dit gewoon een hele mooie kleur heeft, dekt hij goed, droogt hij snel op en blijft hij lekker lang zitten! Drie dingen die ik toch wel heel belangrijk vind van een nagellak!

Mijn oordeel over deze nieuwe collectie? Ik ben om en vind ze prachtig. Ik ben helemaal klaar voor de koudere maanden…qua make up dan…want de kou en de regen daar geef ik niet zoveel om!

Overigens hebben ze ook heel veel mooie losse kleuren en andere producten! Neem hier eens een kijkje op hun site…

Oh en nog een handig weetje, de producten zullen nooit uit de collectie gaan en altijd gemaakt blijven worden. Dus als jij een favoriet hebt kun je die altijd blijven bestellen!

Liefs Dalia

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s