Purpuz Planner 2021

Zet dromen om in resultaat

Purpuz Planner

Door Bol.com al drie jaar op een rij uitgeroepen tot de nr. 1 planner. Ik ben geïntrigeerd! Ik ben een echte planner en doe dat soms al echt een maand vooruit. Veel zet ik in mijn telefoon agenda maar voor sommige dingen zoals het plannen van blogposts en doelen vind ik het toch wel fijn en handig om dit op papier te doen.

En daar lag hij dan, in de brievenbus…de mooie roze (want bij mij hoort natuurlijk een echte pastel kleur) planner van Purpuz. Alleen het uitpakken is al een feestje op zich!

De planner heeft een harde kaft met daaromheen roze linnen met gouden letters wat hem een luxe uitstraling geeft. Hij voelt stevig aan. Hij is wat groter dan een “normale” agenda maar ik vind dat persoonlijk wel fijn.

Wat mij in de eerste plaats aansprak is de ontwikkelaar van deze planner, Clen Verkleij. Nadat hij zelf in een burn-out terecht is gekomen bedacht hij in 2016 de Purpuz planner: een simpele methode om voortaan in balans doelen te behalen. Zijn planner stond dan ook binnen een jaar bij Bol.com op nummer 1. Ik had de planner al voorbij zien komen op social media maar toen ik dit las dacht ik “deze planner moet ik proberen”.

Eindelijk een planner die echt werkt

Zelf ben ik nu iets meer dan twee jaar geleden thuis komen te zitten met een burn-out en ondanks dat ik alweer geruime tijd aan het werk ben merk ik daar nog steeds de effecten van. Zo is mijn geheugen niet meer wat het geweest is, heb ik nog regelmatig concentratie problemen en kan ik ruis niet uitfilteren en lukt het mij soms niet om meerdere dingen tegelijk te doen. Dat laatste dat vind ik eigenlijk niet eens zo slecht want laten we eerlijk zijn, dat is een van de grote oorzaken van die burn out geweest.

Maar goed, terug naar waar het hier om gaat…de planner! Bij het openen van de planner krijg ik gelijk een goed gevoel door de leuke quotes. Daarnaast stelt de bedenker zich voor en verteld hij kort iets over het ontstaan van de planner. Dan volgt een duidelijke uitleg over hoe je de planner kunt gebruiken en dit is moet ik zeggen heel veelzijdig. Al je doelen, afspraken en dromen kun je er in kwijt. Er is zelfs plek voor creativiteit!

Dan volgt een werkboek met een stappenplan naar jou doel ik 9 stappen, een aantal planningstips en wat ruimte voor meer zelfvertrouwen. Als je hierdoorheen bent (erg leuk om te doen en het laat je echt goed nadenken over wat je wilt bereiken maar ook over wat je al hebt) Kom je bij het agenda gedeelte. Deze is opgedeeld in drie delen die elke maand weer terugkomen.

De maandplanning is bedoeld om je doel voor de maand in te plannen.

Je kunt hierin zetten wat je deze maand wilt bereiken en welke stappen je gaat zetten om dit te bereiken maar ook wat je nog meer wilt doen in de komende weken. Dit kan zakelijk zijn, privé maar dit kunnen bijvoorbeeld ook workouts zijn. Ook kun je bijvoorbeeld met jezelf een beloning afspreken voor als je je doelen haalt. De maandplanner heeft ook een stukje creatieve ruimte waar je mee kunt doen wat je wilt.

Dan volgt voor die maand de week kalender.

Hier vind je elke week weer en leuke nieuwe quote en onderaan zoals bij de maanplanner een to-do lijst en creatieve ruimte. Dit is echt het agenda gedeelte waar je je dagelijkse planning en afspraken in zet. Ik vind dit zo fijn, Ik plan hier mijn blogs en fotografie in maar ook de afspraken met vrienden en familie, wat ik ga eten en zo door! Elke dag heeft voor mij voldoende ruimte en zo is aller lekker overzichtelijk. Ook leuk, onder aan elke dag kun je een overwinning en een groeipunt neerzetten.

Aan het eind van elke maand vind je twee pagina’s waarmee je kunt reflecteren op afgelopen maand.

Er zijn 3 dingen die je hier doet. Terugkijken naar afgelopen maand, stilstaan bij het heden en plannen van je toekomst. Deze gaat dan weer over de maand die er aan zit te komen. Zo ben je heel bewust bezig en kun je zien hoe je vooruitgaat of misschien een keertje blijft hangen. Maar motiverend is het wel en het leuke is dat je het helemaal zelf doet, dat motiveren. De planner is daar een goed hulpmiddel voor!

Tot slot kun heb je achter in de planner nog ruimte voor creativiteit, dromen, etc.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ik vind de Purpuz Planner een ontzettend fijne planner. Buiten dat hij er mooi en strak uitziet kan ik er alle kanten mee op en weet ik zeker dat hij mij gaat helpen om ook in 2021 mijn doelen te behalen en mijn afspraken te onthouden 😉

De Purpuz Planner is verkijgbaar bij Bol.com waar hij al 3 jaar op een rij de nummer 1 planner is. Ik ben benieuw wat jij ervan vindt!

Liefs Dalia

*dit is een gesponsord artikel.

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s