Het taboe rond zelfliefde & erotische webwinkels.

Anno 2020 is alles wat met sex te maken heeft heel normaal. We worden er dagelijks mee om de oren geslagen. In muziekvideo’s, op televisieprogramma’s. Ik bedoel, het is nog niet zo lang geleden dat er een programma op televisie was dat ” Adam zoekt Eva” heette. Een datingprogramma waar de deelnemers naakt waren en elkaar ook voor de eerste keer naakt ontmoeten.

De seks, spat van de schermen, boekjes en zelfs in games wordt het verwerkt. En het maakt tegenwoordig ook helemaal niet meer uit welke geaardheid je hebt want “everything is out there in the open”. Ik vind dat mooi om te zien want seks is de normaalste zaak ter wereld en iedereen doet het.

Waarom is het dan dat een klein stukje dat met seks te maken heeft, namelijk zelfliefde en masturbatie nog steeds een taboe is. Ik bedoel, dat is toch ook seks? Een hele gezonde en veilige manier van seks ook nog!

Voor heel veel mensen is dit helaas echt nog een grote drempel. Men vind het spannend om naar een erotische webshop te gaan en daar iets te bestellen. Ondanks dat het discreet verpakt en verzonden wordt durft men dit vaak toch niet.

Maar waarom? Zelfbevrediging of masturbatie of hoe je het ook wilt noemen is denk ik wel het meest intieme dat er is. Daar een hulpstuk voor gebruiken des te spannender en fijn. Maar ook het gebruik van sextoys samen is nog vaak taboe, terwijl dit juist een extra dimensie aan je sexleven kan geven. En laten we eerlijk zijn nu we door de Covid-19 veel meer thuis zijn kan je het net zo goed thuis nog leuker maken toch? Ik las laatst zelfs nog een artikel dat de verkoop van sekstoys inmiddels wel begint te stijgen sinds we meer thuis zitten met zijn allen!

Jullie weten allemaal hoe ik erover denk. Ik praat vrij over seks en alles wat daarbij hoort. Sterker nog, ik loop rustig een erotische winkel in en bezoek ook zonder gene een webwinkel. Ik prijs zelfs toys aan via mijn social media. Waarom? Juist om dat taboe dat er bestaat te doorbreken.

Neem nu een webshop als ladypleasure. Een vrouw vriendellijke webshop die er clean en overzichtelijk uitziet zonder heftige producten aan te bieden. Zij helpen graag hun klanten door middel van het geven van veel informatie. Je kunt er van alles kopen, van lingerie tot massage olie tot sextoys. Als je voor het eerst naar een erotische webshop zou gaan dan is dit een hele mooie juist omdat ze zo’n uitgebreid assortiment hebben en discreet leveren. Dit houd in dat als jij iets voor jezelf of voor jouw en je partner besteld, zelfs de postbezorger niet kan raden wat er in jouw pakketje zit! Dit alles is waarmee de webshop zich onderscheid van anderen. 

Daardoor kan het ineens veel makkelijker zijn om voor jezelf dat taboe te doorbreken en toch eens een kijkje te nemen. Niemand weet immers wat jij besteld en wat je er verder mee doet. En laten we eerlijk zijn….dat gaat ook eigenlijk niemand wat aan 😉

Een kleine selectie van de producten die ladypleasure aanbied zijn:

ZIet er goed uit toch? Kortom, schaam je niet, doorbreek dat taboe en koop iets leuks voor jezelf en/of je partner. De kerst komt er ook aan dus wie weet vind je een leuk of spannend cadeautje. Ik bedoel laten we eerlijk zijn, je hoeft je in iedere geval niet te vervelen als we toch in een volledige lockdown terecht zouden komen 😉

Ik ben wel benieuwd, ben jij na het lezen van deze blog om of vind je het nog steeds een beetje eng en spannend? Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat hier onder in de comments!

Liefs Dalia

*deze blog is gesponsord door Ladypleasure, de vrouwvriendelijke webshop van Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s