satijnen kussensloop

Satijnen Kussensloop van Satin Pillow voor een echte beautysleep

Een satijnen kussensloop die goed is voor je huid en je haar?

Mijn moeder en ik gaan eigenlijk sinds ik een puber ben elk jaar samen naar de huishoudbeurs. Mijn zusjes gaan niet eens mee want het is echt ons dagje samen uit. Een paar jaar geleden heb ik daar dan ook voor het eerst kennisgemaakt met het satijnen kussensloop. In die tijd waren ze nogal duur. Dit was dus een mooie gelegenheid om er eens een te proberen want er was een speciale huishoudbeurs aanbieding. Aangezien ik nogal sceptisch aangelegd dacht ik, eerst zien en dan geloven.

Toendertijd waren er nog niet veel kleuren aanwezig. En nu jaren later heeft mijn satijnen kussensloop toch wel zijn beste tijd gehad. Wat was ik dus blij toen ik van Satin-Pillow voor zowel mij als mijn man, nieuwe toegestuurd kreeg. Inmiddels is de kleurkeuze enorm en koos ik voor mintgroen. Een kleur die mooi bij mijn nieuwe dekbed past!

Doordat ik al jaren op een satijnen kussensloop slaap heb ik uit eigen hand gezien wat voor voordelen het heeft. Ik kan je vertellen dat ik inmiddels niets anders meer wil. Koop ook vooral niet de goedkopere versie die bij Wish of Ali Express aangeboden wordt want die voldoet toch echt niet in vergelijking met het echte werk.

Gemiddels slaap je als mens zo’n acht uur per dag en in die tijd heeft je huid de tijd om te herstellen.

De Satin-Pillow heeft een verkoelend effect. Dit houd in dat je lichaamswarmte niet in het kussen gaat zitten doordat het minder vocht absorbeerd dan de meeste andere stoffen. Daarnaast zijn de kussenslopen gemaakt van een huisstofmijt dichte stof. Ik ben hier zelf heel erg blij mee omdat ik dus mega allergisch ben voor huisstofmijt.

Katoenen kussenslopen zijn vaak van een wat ruwere stof waardoor het onbewust in je slaap toch langs je gezicht schuurt en je soms wakker wordt met van die mooie kussenstrepen op je gezicht. Met een satijnen kussensloop is dit dus niet het geval en blijft je gezicht gewoon lekker in de plooi :-). Ook vind er minder wrijving plaats en doorat het niet absorbeert kromt je avond beauty routine helemaal tot zijn recht omdat het beter in je huid kan trekken in plaats van in je kussen. Een gezondere, gehydrateerde en stralende huid is het resultaat.

Mooi en gezondMooi en gezond
Tot slot is daar nog je haar

Om je haar gezond te houden is het heel belangrijk dat je het op de juiste manier verzorgd. De Satin-Pillow absorbeert geen tot weinig vocht uit je haar waardoor het minder snel uitdroogt en je lokken hun gezonde glans en vorm behouden. Daarnaast geeft het minder wrijving waardoor het rustiger ligt en je dus minder last hebt van pluizig haar en minder gespleten haarpunten.

Als je het zo leest zou je denken dat dit te mooi is om waar te zijn. Dat zou ik ook denken. Maar doordat ik het al zo lang gebruik weet ik dat het echt werkt.

Gelukkig zijn dit soort kussenslopen steeds populairder en daardoor ook betaalbaarder geworden. De enige echte Satin-Pillow kost maar €19.95 en is in maar liefst 8 kleuren verkrijgbaar. Bestel de jouwe hier. Als je mijn code Daaltje15 gebruikt krijg je ook nog eens een mooie korting! Enjoy your beauty sleep!

Liefs Dalia

*deze kussenslopen heb ik gekregen.

Lees ook: Flowee spijkermat & kussen, werkt het echt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s