Physalis cold care helpt je de winter door.

Physalis Cold Care is een serie natuurlijke producten die helpen je weerstand tijdens de wintermaanden te behouden of zelfs verbeteren. En mocht je onverhoopt toch verkouden worden. Dan heeft Physalis Cold Care effectieve natuurlijke producten om je te helpen herstellen en klachten als een lopende neus, kriebelende keel en verstopte luchtwegen te verlichten. Met de pure en effectieve kracht uit de natuur helpt Physalis Cold Care je de winter door!

Immuunsysteem, essentieel voor je gezondheid

Je immuunsysteem dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektes, bestaat uit twee delen:
✓ Het aangeboren immuunsysteem (natuurlijke weerstand), dat je o.a. beschermt tegen schadelijke indringers zoals virussen en bacteriën.
✓ Het aangeleerde immuunsysteem: het systeem in ons lichaam dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, via o.a. antilichamen en immuuncellen.
Het immuunsysteem bestaat uit onder andere uit je huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt. Als je immuunsysteem optimaal werkt, krijgen ziektekiemen geen kans. Met echinacea en vitamine C van Physalis kun je hier je steentje aan bijdragen.

Physalis Echinacea forte – beschermt
Physalis Cold Care

Door slechte weersomstandigheden, stress, vermoeidheid en tal van externe factoren krijgt onze natuurlijke weerstand het flink te verduren. Zeker in de wintermaanden. Echinacea forte is een krachtig complex met planten- extracten, vitamine C, vitamine D3, selenium en zink, die het immuunsysteem ondersteunen. Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) ondersteunt de natuurlijke afweer en bevordert het comfort van de bovenste luchtwegen. Yestimum® is een gistextract boordevol Bèta-glucanen die het immuunsysteem vanuit de darmen kunnen reguleren. Tot slot bevat Echinacea forte een extract van de Cistusroos dat zeer rijk is aan polyfenolen. Ook deze bijzondere stoffen kunnen helpen virusinfecties te voorkomen.

Consumentenadviesprijs

€ 16,49 (30 tabletten)

Physalis Organic C – biobeschikbaar
PHYSALIS COLD CARE

Dit hoogwaardige complex van drie ge- standaardiseerde en biologische plan- tenextracten is een natuurlijke, krachtige bron van vitamine C met een hoge biobeschikbaarheid. Dat wil zeggen dat het lichaam optimaal gebruik kan maken van de stoffen in Organic C. Indische ganzenbes, camu-camu en acerola (West-Indische kers) bevatten van nature hoge concentraties vitamine C. Vitamine C ondersteunt het immuunsys- teem en is een krachtige antioxidant die cellen beschermt. Ook de huid, tand- vlees, kraakbeen en het zenuwstelsel hebben baat bij vitamine C.

Consumentenadviesprijs

€ 16,40 (30 tabletten)

Bij een verkoudheid kun je flink last hebben van verstopte en geïrriteerde luchtwegen. Met Eucalyforce® voor keel en neus en de kruideninfusies kun je je klachten effectief bestrijden en verlichten. Enkele voorbeelden uit deze lijn:

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Eucalyforce® Bio Siroop
PHYSALIS COLD CARE

Deze keelverzachtende siroop bevat plan- tenextracten van tijm en pelargonium (een geraniumsoort) die de luchtwegen kalmeren en helpen herstellen. Daarbij helpen essentiële oliën van eucalyptus, tijm, munt en den de keel te verzachten en het ade- men te vergemakkelijken. De toegevoeg- de Propolis is een bijenproduct dat het im- muunsysteem ondersteunt. De siroop is ook verkrijgbaar in een suikervrije variant.

Consumentenadviesprijs

€ 10,29 (150 ml)

Eucalyforce® Keelspray
PHYSALIS COLD CARE

Meestal wordt de keel door al het hoesten gevoelig, rauw of pijnlijk. Om de keel te verzachten bevat deze 100% natuurlij- ke spray propolis en plantenextracten als tijm en weegbree. Ook zijn essentiële oli- en als eucalyptus en munt toegevoegd om de keel te kalmeren en beschermen.

Consumentenadviesprijs

€ 8,89 (30 ml)

Eucalyforce® Kruidenthee
PHYSALIS COLD CARE

Wat is er heerlijker dan het drinken van een kop verwarmende, heilzame thee als je een kou(tje) te pakken hebt? Eucalyforce® kruidenthee bevat eucalyptus, tijm en echte heemst die de keel verzachten en je helpen vrij te ademen.

Consumentenadviesprijs

€ 4,09 (20 theezakjes)

Het overige Physalis Cold Care assortiment:

Echinacea forte Plantendruppels € 12,99 (100 ml)

Echinacea forte Bio Siroop € 12,39 (150 ml)

Echinacea forte Kruidenthee € 4,09 (20 zakjes)

Eucalyforce® Keelpastilles € 10,29 (30 pastilles)

Eucalyforce® Neusspray € 7,50 (30 ml)

Immunplex Herbal Synergy € 16,49 (75 ml)

Bronchiplex Herbal Synergy € 16,49 (75 ml)

Physalis Cold Care is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via de webshop: www.hollandandbarrett.nl

Liefs Dalia

Lees ook:

Physalis Zinc Forte

LEKKER KOPJE COLLAGEN COFFEE! EEN OPKIKKER VOOR JOU EN JE HUID

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s