Soothing Lavender van Urtekram Nordic Beauty. Kalmeer en ontspan!

Droom weg met de kalmerende geur van lavendel. Soothing Lavender is de nieuwste range van het Deense skincare merk, Urtekram Nordic Beauty. Met negen verzorgende en voedende producten voor de huid en het haar, creëer je dagelijks een moment van ontspanning, gewoon in je eigen badkamer.

De Soothing Lavender range bestaat uit negen producten, welke allemaal biologisch, vegan en van tenminste 99% natuurlijke oorsprong zijn. De rustgevende geur van lavendel laat je ontspannen, terwijl aloë vera, hyaluronzuur en wilgenschors extract de huid en het haar hydrateren. Kom tot jezelf met Urtekram Nordic Beauty Soothing Lavender.

Perfect glanzend haar met Maximum Shine shampoo en conditioner

Laat je haar weer glanzen met Soothing Lavender Maximum Shine shampoo en conditioner. Met een verzorgende mix van broccolizaadolie en aloë vera wordt dof haar op zachte, natuurlijke wijze grondig aangepakt. Dit krachtige duo pakt onhandelbaar haar aan en laat het weer stralen.

Perfect glanzend haar met Maximum Shine shampoo en conditioner

Soothing Lavender

Een droge huid krijgt geen schijn van kans met Soothing Lavender Body Wash, Body Lotion, Body Scrub en  Body Oil. Natuurlijke oliën en aloë vera voeden de huid op natuurlijke wijze. Voor een zijdezachte huid met de rustgevende geur van lavendel. Liever een zero waste optie? Dan is er de Soothing Lavender Soap Bar.

Een must in ieder huishouden voor gehydrateerde handen

Vaak handen wassen veroorzaakt een droge huid. Urtekram Nordic Beauty Soothing Lavender Hand Wash is een hydraterende en verzorgende handzeep die voorkomt dat de huid uitdroogt. Toch een extra boost nodig? Met Soothing Lavender Hand Cream voedt je de handen. Deze rijke crème trekt snel in, zodat je in no-time verder kunt met jouw dagelijkse bezigheden.

Van suikerrietafval naar jouw badkamer

Soothing Lavender

Alle verpakkingen van Urtekram Nordic Beauty zijn plantaardig. Ze worden gemaakt van suikerrietafval, zonder de voedselproductie te belasten. Productie van suikerriet draagt bij aan het verlagen van de CO2 uitstoot. Elke ton suikerriet absorbeert twee ton CO2 uitstoot. Daarom noemen wij dit het reverse greenhouse effect. Dit betekent niet alleen minder conventioneel plastic, maar het draagt ook nog eens bij aan een betere leefomgeving. Goed voor lichaam, geest en milieu dus!

Alle producten zijn vegan en gecertificeerd door Ecocert COSMOS Organic. Voor meer informatie over Urtekram Nordic Beauty kunt u terecht op de website: urtekrambeauty.com

Liefs Dalia

Lees ook: Beauty: Goed voor jezelf zorgen? Niks mis mee! Hello Me Time!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s