Natuurlijke make up look die je laat stralen. UNG Cosmetics lente/zomer

Dit jaar gaan we weer helemaal terug naar de natuurlijke make up look! Dat betekent geen harde contourlijnen maar een mooie zachte geblende look. Nu was ik nooit helemaal van de harde contouren en full face make up en ben ik dus persoonlijk heel blij met deze trend. Ik vind iedereen mooi en met deze trend kun je dus je gezicht laten zien zonder dat het allemaal helemaal perfect hoeft te zijn en dat is mooi want juist onze imperfecties maken ons uniek!

UNG Cosmetics komt daarom met twee nieuwe trendpaletten die hier helemaal bij passen. De Vibration en Revolution genaamd. Een Koele en een Warme look!

Zachte tinten

Ik wordt hier zo blij van! Kleuren als beige, roze, koraal en goud zijn helemaal in en ik hou ervan. Tuurlijk ga ik ook graag eens all out met een explosie van kleur maar voor elke dag ga ik het liefst voor een zachte look! Wil je wel wat extra kleur? Maak dan een mooie cat eye met een gekleurde eyeliner (je kunt hier ook oogschaduw voor gebruiken).

Mooi en gezond

Ik mocht als een van de eersten een van deze trendpaletten ontvangen en koos voor het warme pakket. Beide paketten bestaan uit een een blush, een nagellakje, twee kleuren lipgloss, twee kleuren lipstick en een oogschaduw palette. Ik vertel jullie vandaag over het warme pakket dat ik ontving. Wil je meer weten over het koele pakket kijk dan even bij UNG Cosmetics op hun Instagram acount.

Revolution: Warm en Rebels

Natuurlijke make up look

Heb jij een warm kleurtype of hou je gewoon van de natuurlijke lichte kleuren die je op de foto hier boven ziet? Dan is het Revolution trendpalet helemaal jou ding! Omdat natuurlijke zacht kleuren helemaal in zijn past dit heel mooi. Dit pakket bevat een wat lichtere ( LOVE) en een wat donkere ( HOTDAME) rode lipstick die serieus als boter zo verzorgend aanvoelt op je lippen en ook lang blijft zitten. Deze kun je aftoppen met de lipgloss of gewoon alleen de lipgloss dragen. Dit zijn de REBEL en de FEARLESs. Dan heb je nog de blush in TRUE TERRA. Ik vind deze persoonlijk voor mijn huid erg donker om mee te blushen maar gebruik hem graag om een sunkissed glow over mijn gezicht te creeren. Van het oogschaduwpalette wordt ik ook heel erg bij. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en je kunt ze goed blenden en opbouwen mocht je voor een wat heftigere look willen gaan. Zoals je ziet kun je met deze set een practige natuurlijke make up look creëren!

Ik maakte met dit trendpalette onderstaande natuurlijke look. Ook de nagellak met de naam PEARL hoort bij dit pakket.

Natuulijke make up look

Natuurlijke Schoonheid

Zoals je ziet heeft dit seizoen alles te maken met natuurlijke schoonheid. Omarm het dan ook, je bent namelijk prachtig zoals je bent. En voor wat betreft de look…een hoop van jezelf en een beetje van UNG COSMETICS.

De trendpaletten (en natuurlijk nog heel veel ander moois) kun je hier bestellen!

Heb je trouwens mijn vorige blog over dit mooie merk al gelezen? Dat kan door hier te klikken.

Liefs Dalia

3 reacties

  1. Rory

    Mooie blog! En wat een fijne producten zijn dit hè? Ik ben helemaal verslingerd aan de blush, nagellak en love-lippenstift. En al het andere ga ik nog uitgebreider uitproberen. En oooooooh die mooie oogschaduw 😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s