Essence Pretty Fast Nailpolish. Droog in 40 seconden

Twee weken geleden kreeg ik een wel heel leuke verassing! De Essence Pretty Fast Nailpolish caravan stond namelijk aan de deur en ik kreeg een complete nagelbehandeling. In nog geen 15 minuten tijd stond ik weer buiten! Buiten dat dit echt superleuk was kreeg ik ook een leuke goodiebag mee met daarin onder andere de 6 nieuwe kleuren uit deze nieuwe lijn. Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over deze toffe nieuwe lakjes.

Droog in 40 seconden

Nagellak die droog is in 40 seconden? Ik ben sceptisch aangelegd en kon dit haast niet geloven. Eigenlijk heb ik altijd gelakte nagels maar ik ben er altijd lang mee bezig en ik weet het altijd voor elkaar te krijgen om er minstens 1 te beschadigen…

De Essence Pretty Fast nailpolish beweert in 40 seconden droog te zijn en met twee laagjes goed te dekken. Ik testte alle 6 de kleuren en laat ze je hieronder allemaal zien. Over het algemeen dekken ze allemaal heel erg goed maar de gele dekt het minst ondanks dat dit wel een hele mooie kleur is.

Hierboven de kleuren van links naar rechts: 01 Quick’n Pink, 02 Blush Rush, 03 Ready Steady Red, 04 Cherry On The Run, 05 Purple Express en 06 Yellow On The Go.

Ik vind dit allemaal stuk voor stuk hele mooie kleuren. Maar de vraag is, dekken ze inderdaad in twee laagjes, drogen ze in 40 seconden en blijven ze ook een beetje goed zitten?

[quads id=RndAds]

De test

Op de vraag of de nagellak ook echt in 40 seconden droog is kan ik volmondig ja zeggen! Wat is dit fijn zeg! Ik ben altijd zo lang bezit en nu ben ik binnen no time ready to go!

Bij alle kleuren behalve de 01 Quick’n Pink en de 06 Yellow On The Go dekt de nagellak eigenlijk al in 1x heel mooi. Je kunt ervoor kiezen om het zo te laten. Persoonlijk vind ik een tweede laagje altijd net iets mooier. De lichtroze en gele hebben toch wel echt een tweede en misschien zelfs een derde laagje nodig maar ook dit zijn hele mooie kleurtjes!

Ik gebruikte een base coat en een top coat om het helemaal goed te doen en deze bleef gemiddeld 4 dagen goed zitten zonder te chippen.

Mijn oordeel

De nagellakjes doen wat ze zeggen en de kleuren zijn echt prachtig maar de Blush Rush is mijn favoriet. Ze blijven goed zitten en het kwastje is fijn in gebruik. Ze dekken goed en drogen ook echt binnen 40 seconden! Een hele dikke plus dus!

Het mooie van deze lakjes is dat ze echt maar dan ook echt heel vriendellijk geprijst zijn! Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 1,39 per stuk dus voor het geld hoe je het niet te laten 🙂 (momenteel hebben ze 1+1 gratis actie lopen)

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s