Eve Taylor Soothing Skincare

Het heeft even geduurd. Nieuwe baan, druk druk druk maar eindelijk heb ik de tijd genomen om even te gaan zitten en deze blog voor jullie te schrijven. Ik wil jullie namelijk heel graag vertellen over de producten die ik mocht uitproberen en waar ik heel enthousiast over ben. De Eve Taylor Soothing Skincare lijn is op basis van aromatherapie belooft een zachte, gladde en gehydrateerde huid. Alle ingredienten komen rechtstreeks uit de natuur en dat is fijn want je wilt geen chemische rommel op je gezicht!

Eve Taylor Soothing Skincare

Ik ontving van deze lijn de cleanser, toner, eye gel moisture lotion en aromatic serum No.1. Ik neem ze allemaal met je door! Deze flesjes zaten bij elkaar in 1 pakket en je mag ze meenemen in je handbaggage. Altijd handig om te weten.

Het eerste dat mij opvalt is de geur. Ik wordt er helemaal ontspannen van!

De Soothing Cleanser

De Soothing Cleanser van de Eve Taylor Soothing Skincare is een fijne zachte reinigingsmelk met komkommer en sla. Komkommer en sla hoor ik je denken? Ja idd…dat dacht ik dus ook. Maar dit is dus om je huid te verzachten en kalmeren. Ook bevat het Soja dat vol zit met amino’s en je huid reinigt, verzacht en op milde wijze reinigt. Ik gebruikte deze met mijn Clarisonic Mia2 en vond hem gelijk heel prettig. Bij veel cleansers is het een gelachtige substantie die pas gaat schuimen wanneer het in contact komt met water en waardoor je soms teveel product gebruikt. Dat is bij deze cleanser helemaal niet het geval. Het heeft een pompje en daar komt al gelijk schuim uit waardoor je minder gebruikt maar net zo goed reinigt!

De Soothing Toner

De Soothing toner van de Eve Taylor Soothing Skincare bevat lavendel en kamille om je huid te verzachten maar ook om je te helpen ontspannen. De aloe vera hydrateert, verfrist en verkoelt (erg lekker als je de hele dag in de zon hebt gezeten). Deze toner breng je aan op een watje en die haal je over je gezicht of je sprayt het als verfrisser rechtstreeks op je gezicht. De geur is echt te lekker en je huid voelt weer fris en schoon aan.

Eve Taylor Soothing Skincare

De Soothing Moisture Lotion

Deze moisturizer is lekker luchtig en trekt supersnel in. Ruikt ook weer heerlijk naar lavendel en doordat er smeerwortel in zit helpt dit bij het helingsproces van je huid en helpt het tegen irritaties. Zelf heb ik regelmatig toch wel een puistje en uiteraard kan ik er nooit vanaf blijven. Door de reuma en medicatie heelt zo’n wondje best lastig. Je zou denken dat ik er wat van zou leren maar niets is minder het geval. Ik heb gemerkt dat door het gebruik van deze creme in combinatie met het serum (waar ik straks op terugkom) mijn huid veel sneller heelt en ik ook minder snel puistjes krijg.

De Refining Eye Gel

Deze gel is super hydraterend waardoor je er niet veel van nodig hebt en door de aloe vera voel je vooral ’s ochtends al gauw een verfrist gevoel. Daarnaast bevat het zeewier dat zorgt voor versteviging en je huid revitaliseert.

Soothing Aromatic Serum No.1

En dan hebben we het serum! Dit is mijn absolute favoriet! Ik heb nog wat dingen om te testen maar zodra die op zijn is dit er een die ik zoiezo weer aanschaf! Dat geldt eigenlijk voor de gehele lijn!

Het serum is ook een aromatisch serum met een heel bijzondere geur. Er zit namelijk geranium, eucalyptus en cipres in. Deze kalmeert en verzacht je huid en je zintuigen direct.

Wat er niet bij verteld is maar waar ik dus wel achterkwam en waar ik heel erg blij mee ben is dat als je vlekjes of oneffenheden in je gezicht hebt en je dit serum 2x per dag gebruikt, die vlekjes dus veel minder worden en sommige zelfs verdwijnen! Dit maakt het voor mij echt waard om dit serum te gebruiken. Ik ben fan zullen we maar zeggen! Daarnaast vind ik de geur heel bijzonder maar toch ook heel fijn!

Voor mijn huid is de soothing lijn echt perfect maar mijn huid is natuurlijk de jouwe niet! Daarom hebben zij nog een aantal lijnen zodat er voor ieder huidtype iets te kiezen valt. Je vind ze op de website van Eve Taylor.

Liefs Dalia

Lees ook: https://daaltjeswereld.wordpress.com/2021/04/18/soothing-lavender-van-urtekram-nordic-beauty-kalmeer-en-ontspan/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s