Samenwerken

Samenwerken met Daaltjeswereld

Daaltjeswereld.com staat er voor open om te worden benaderd voor allerlei soorten samenwerkingen! Werkt u bij een merk? Bent u de eigenaar van een merk? Of heeft u een schoonheidssalon en wilt u mij uitnodigen voor een beauty behandeling? Kortom, wilt u met mij op Daaltjeswereld en / of op mijn sociale media kanalen samenwerken? Bekijk dan hieronder mijn mediakit voor meer informatie of neem contact met mij op via onderstaand email adres.

PR en producten opsturen

Wilt u mij graag kennis laten maken met een nieuw beauty, lifestyle, healthy of fashion product of wilt u mij uitnodigen voor een event of schoonheidsbehandeling? Neem dan contact met mij op via daaltjeswereld@gmail.com of bel naar 0625202236.

Ik test en review heel veel producten voor Daaltjeswereld.com en schrijf daar vaak een blog over. Wilt u iets (vrijblijvend) opsturen? Neem dan contact met mij op voor mijn adresgegevens.

Advertorials op Daaltjeswereld

Het is ook mogelijk om een advertorial te plaatsen op Daaltjeswereld.com. Op die manier heeft u zekerheid dat uw product gefotografeerd, getest en gereviewd wordt. Deze blogpost zal voor onbepaalde tijd op Daaltjeswereld.com blijven staan. Daarnaast kan ik uw product en / of dienst en / of bedrijf promoten op mijn social media kanalen. Ik kijk altijd samen met de u hoe we dit het best kunnen vormgeven. Voor de voorwaarden en tarieven kunt u contact met mij opnemen.

Wilt u graag voor een bepaalde periode gebruik maken van een reclameblok op mijn blog? Ook dit is mogelijk. U kunt daarvoor contact opnemen via de mail om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Liefs Dalia