Mijn week in vogelvlucht #3

Deze week was hectisch en vermoeiend maar aan het eind van deze week is mijn vakantie begonnen dus mij hoor je niet klagen. Even een weekje vrij! Hieronder lees je hoe mijn week deze week is verlopen.


Maandag

img_1767Nog een week en dan eindelijk even vakantie.
Het is deze week finaleweek bij ons op school. Dat betekend een aangepast rooster en heel veel toetsen. Het is hier dus best wel druk met leerlingen die zenuwachtig zijn, op hun volgende toets wachten en rommel maken 🙂 Echt waar soms vraag ik me af of ze thuis nog wel leren dat ze hun rommel in de prullenbak moeten gooien of dat alles maar voor ze opgeruimd wordt…
Ook valt de printer steeds uit wat voor de docenten die nog toetsen moeten printen wat stress oplevert.
In ieder geval is het lekker druk en gaat de dag snel voorbij.
De dierenkliniek belde want de kweek van Kayla is helaas positief gebleken en dat betekent dat hij een bacterie heeft en dat het arme beest naast een speciaal dieet en pijnstillers ook nog eens antibiotica moet slikken voor een week. Die eet hij niet uit zichzelf (blijkbaar smaakt het vies) maar die moeten we hem dus echt achter in zijn keeltje droppen. Heel sneu maar hij trok wel een heel grappig “ wat gebeurd er nou” gezicht.
We eten pasta en Mike zijn moeder kwam weer langs om te trainen.


Dinsdag

img_1796Om twee uur vannacht lag ik nog te draaien en woelen. Ik kon gewoon echt de slaap niet vatten en ben daardoor nu echt super moe. En dat terwijl ik gewoon op tijd ging slapen.
Je begrijpt het natuurlijk al, doordat ik heel moe ben zit ik ook lekker laag in mijn energie vandaag. Elke stap voelt zwaar en de dag is minstens zo hectisch als gisteren, alleen vandaag sta ik er alleen voor want mijn collega is op de andere vestiging aan het werk.
De printer werkt nog steeds niet naar behoren en de kids zijn megadruk. Begrijpelijk want het is en een spannende week en het is bijna vakantie.
Om 16:30 uur ga ik naar huis. Het zit dus niet mee want ik mag van mijn lichaam wederom niet naar mijn homegym en dat terwijl hij zo naar me lonkt…
We eten een kippen stoofschoteltje en ik ga vandaag op tijd naar bed zodat ik morgen lekker uitgerust ben. Morgen ben ik lekker op tijd vrij en kan ik om 15:15 uur naar huis dus dat is wel fijn.


Woensdag

img_1783Wat een hectiek. Je kunt me vragen wat ik vandaag allemaal gedaan heb op het werk maar het was zo druk en hectisch dat ik het je niet eens meer zou kunnen vertellen. Het is finaleweek bij ons op school en dat betekent veel toetsen enzo. De leerlingen moesten in groepjes presentaties geven wat betekent dat er de hele dag leerlingen in de kantine zitten. En ze zijn druk…
Gelukkig heb ik vanaf deze week op woensdag een korte werkdag en ga ik om 15:15 uur naar huis waar mijn “thuiskapster” mijn haar voor me verft. Ik heb een kleur uitgezocht die dicht bij mijn eigen haarkleur zit maar hij is toch nog net iets te licht. Volgende keer dus een tint donkerder. Desalniettemin vind ik het een hele mooie kleur, het ziet er weer net wat verzorgder uit als het 1 kleur is.
Rond 09:00 uur vanmorgen werd ik ook nog gebeld door de reumatoloog. Een keer in de zoveel tijd moet ik een controlegesprek. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik zou gaan afbouwen met de medicatie maar helaas kan dit nog niet. De reuma is nog niet volledig rustig (ik loop al 5 weken met kniepijn) dus ook wel logisch dat ik nog even door moet met de medicijnen. Mike heeft boodschappen gedaan en is daardoor later thuis dan normaal dus we hebben lekker een Magioni pizza gegeten met veel te veel kaas, moet kunnen toch?
Ondertussen hebben we wel alvast het eten voor morgen klaargemaakt. Een kipschotel met groente die echt erg lekker ruikt. Wel makkelijk want morgen zit Mike in België en weten we niet hoe laat het gaat worden. Rond 23:00 uur lig ik weer lekker op bed.


Donderdag

img_1912Mike moet naar België en dat betekent dat hij vroeg moet vertrekken en mij naar mijn werk brengt! Toch wel fijn dat ik dan niet met de tram hoef. Gelukkig is hij alleen overdag weg en komt hij vanavond gewoon weer naar huis. En volgende week ga ik lekker met hem mee 🙂
Op school aangekomen tref ik een soort van ravage aan. Tafels die verschoven zijn, omgegooide krukjes en stoelen die op de banken liggen. Ook is er letterlijk een tafel omgedraaid… Zoals ik gister al zei, hectische dag! Nadat ik een kopje koffie gedronken heb ga ik aan de slag om alles weer recht te zetten. Om half 5 is een wederom drukke dag voorbij en ga ik met hoofdpijn naar huis. We eten heel laat want Mike is laat thuis.
Rond 23:00 uur liggen we uitgeteld op bed. Voordat ik ga slapen ga ik eerst nog even wat lezen. Ik ben inmiddels begonnen met “ Babe, you got this” eens kijken of het de hype waard is.Morgen nog 1 dag en dan heb ik een weekje vakantie.


Vrijdag

Ik heb wat moeite met uit bed komen, onrustig geslapen en raar gedroomd. Ik word wel weer begroet door een warm bolletje wol toen ik wakker werd en dat vind ik toch altijd wel erg fijn, mijn lieve knuffel wordt steeds meer zichzelf. Hij moet nog een weekje antibiotica. Die krijgen we echt met moeite bij hem binnen, het zijn van die vieze droge pilletjes.
Ik ga naar mijn werk en ik ben net op tijd voor de regen binnen. De dag verloopt eigenlijk zoals de afgelopen drie dagen..druk!
Om 16:00 uur ben ik eindelijk vrij en begint voor mij de zomervakantie. Ik ga lekker naar huis. We eten een kliekje van gisteren dus het eten is snel klaar.
Na het eten kruipen we lekker op de bank en maken we het gezellig met wat kaarsjes.


Zaterdag

img_1897Ik heb zin in vanavond! We gaan naar het Amsterdam Music Festival en het is al best lang geleden dat ik naar een festival ging dus ik heb er onwijze zin in. Overdag doe ik lekker rustig aan. Ik lak mijn nagels en stijl mijn haar terwijl ik me bedenk wat ik ga aantrekken.
Ondertussen kijk ik lekker Netflix. Mike gaat naar de kapper dus die ziet er ook weer lekker fris uit. We dineren een lekkere volkoren pasta schotel met courgette, cherrytomaten en tapenadesaus en daarna maken we ons klaar om naar de ADE te gaan (Amsterdam Dance Event) Wij hebben ervoor gekozen om naar het Amsterdam Dance Festival in de Amsterdam Arena te gaan. Wat een topavond is het. Onder andere David Guettta, Don Diablo, Hardwell en Armin van Buuren draaiden een set.
Helaas speelde wel mijn knie weer op en ging ik mank lopen naar huis.
Toen we naar huis gingen ontdekten we dat we met een enorme omweg naar huis moesten waardoor we uiteindelijk nog anderhalf uur reistijd kwijt waren en helemaal kapot thuis zijn gaan douchen en snel in bed gekropen zijn.


Zondag

Uhg! Ik ben moe! Ik wordt om twee uur wakker van twee snorrende katjes die lekker tussen ons in zijn gaan liggen. Ik neem een douche en we gaan naar beneden om pannekoeken te ontbijten.
Ik heb nog steeds last van mijn knie en ook mijn huid is zeer gevoelig. Na effecten van de vele eisen die ik aan mijn lichaam heb gesteld. De fibromyalgie is het er niet mee eens.
Gelukkig heb ik er rekening mee gehouden en de komende twee dagen doe ik weinig zodat ik helemaal kan herstellen.
We zetten Gods of Egypt op en gaan lekker op de bank hangen. Daarna kijken we ook nog een klasieker, Fear & Loathing in Las Vegas. Dit is toch wel echt 1 van mijn favo films hoor!
Voor het diner eten we leftovers van gisteren en hoeven we gelukkig niet lang in de keuken te staan.
Ik ga op tijd naar bed, ondanks dat ik vrij ben deze week moet ik er morgen namelijk toch op tijd uit want ik wordt weer gemangeld in de reuma kliniek.

Liefs Dalia
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s