Influence(r)

blog 16, IMG_7155Social media. Groot en machtig. Wil jij dat zijn? Groot wil ik zijn, omdat ik dan de hoop heb op een groot bereik naar mede fibrostrijders! Maar machtig?

Het is sinds ik Instagram heb en daar dagelijks een foto post, dat ik dagelijks ook de influencers tegenkom. Ben jij gevoelig hiervoor? Raak jij snel beïnvloed door het aanprijzen van artikelen?

Ik doe maar wat met mijn insta. Natuurlijk weet ik wat ik post. En elke regel en woord is gemeend en vaak geschreven van uit een momentopname. Dat wat mij dan binnenschiet of bezighoudt. (Dit geldt trouwens ook voor al mijn blogsNooit bij stilgestaan dat ik een voorbeeld voor een ander zou kunnen zijn, wel gehoopt. Laat staan een inspiratie of juist die motivatie die iemand nodig heeft.

blog 16, IMG_9958

Pfff…ik word er achter mijn beeldscherm soms zelfs verlegen van. Ik motiveer mensen om door te gaan en niet op te geven!!!! Hoe tof is dat? Heel tof kan ik je zeggen! Ik word daar intens blij en gelukkig van.

Maar dat maakt mij een influencer…dat dan weer wel. Waarom een influencer?, omdat ik invloed op mijn medestrijders/medemens uitoefen. In positieve zin gelukkig, dat dan weer wel.

Op die manier ben ik dan wel weer rete trots op het feit een influencer te mogen zijn. Gewoon door alleen maar mijzelf te zijn. Te delen wat mij bezighoudt, wat ik doe en wie ik ben. En jou en anderen dus mag inspireren en motiveren, zónder daar voor betaald te worden om dit te doen én te zeggen. Mijn missie is meer dan geslaagd, maar nog zeker niet klaar.

blog 16, IMG_6116

Want als ik dan influencer mag zijn, kan ik misschien wél groot worden/groeien. In die zin dat men mij ziet ergens onderaan de trap, ergens in de grote grijze massa, en ik nog meer mensen kan bereiken met fibromyalgie en dat we elkaar kunnen inspireren en motiveren! Elkaar mensen!!

Hoe tof zou dat dan weer zijn? Als ik mij dat nu inbeeldt dan straal ik van geluk. Hoe meer bekendheid en openheid hoe beter.

Ik wil jullie graag laten inzien en laten zien dat er met aanpassingen en hulp écht voor jou ook nog veel mogelijk is. Ik ga voor groter groeien. Zal er veel, heel veel, aan doen om te bereiken wat ik in gedachte heb.

Ik neem jullie als lezer en volger graag mee op deze reis of mij dit ook gaat lukken.

Ondertussen praat, deel en luister naar elkaar.

Wees bereidt elkaar te helpen en te motiveren…want soms zonder dat je er erg in hebt .. ben je iemands influencer!

Liefs,

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s