Was jij elke dag je haar?

Ik heb van nature redelijk droog haar dus nee ik was het niet elke dag. Ik was mijn haar een tot twee keer in de week. Kappers geven ook aan dat dit het best is voor je haar.

Van StyleDry kreeg ik een ontzettend leuk en mooi aangekleed pakketje met daarin een aantal producten om die je helpen om die mooie frisse look te behouden als je de shampoo wat vaker laat staan. En heel belangrijk, je haar ook goed in model blijft zitten.

Neem bijvoorbeeld mijn haar…ik kan het rustig als ik dat wil een hele week niet wassen. Je hoofduid produceerd alleen wel vet en dat zie je bij mij na een dag of 5. Ik doe dan meestal nog een staart of een knotje in wat dat is een look die zich daar perfect voor leent. Maar natuurlijk kun je ook droogshampoo gebruiken. Zelf hou ik hier niet van ik heb altijd het gevoel dat het een soort van vastkoekt aan je haar en vind dat het eigenlijk heel viezig voelt. Maar ja ik hou zoiezo niet echt van styling producten in mijn haar en gebruik eigenlijk alleen verzorging voor mijn haar. Juist omdat het zo droog is.

De producten van StyleDry daarentegen zijn echt onzettend fijn. Het pakket dat ik kreeg bestaat uit:

  • img_3520Een badmuts in de vorm van een soort tulband en is gemaakt van lycra, als je hem op doet wordt je haar niet frizzy en blijft het mooi in model zonder die gekke knikjes te veroozaken! De “tulband”  is verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, perzik en roze en zit ontzettend prettig. Je kunt hem zelfs gebruiken om je krullen te beschermen tijdens het slapen.
  • img_1079Een dry shampoo compact powder. Dit ziet er letterlijk uit als een doosje compact poeder. Er zit wit poeder in en er zit een kwastje bij en een spiegeltje in. Je neemt het kwastje en pakt precies de hoeveelheid die je nodig hebt voor de plek waar je het nodig hebt en doordat je dit echt puur lokaal gebruikt krijg je niet dat viezige gevoel dat je krijgt met die droogshampoo sprays en dus beland het ook niet op je kleding, heb je minder nodig en ziet het er ook nog eens leuk uit. De dry shampoo compact powder bevat daarnaast ook nog eens geen parabenen en sulfaten maar wel een UV protector. WinWin!
  • img_1086Blot & Go doekjes. De beauty fanaat kent het wel je hebt ze namelijk ook om een vettige huid mee te behandelen als je op stap bent. Deze doekjes zijn echter niet voor je gezicht maar voor je haar. Er zit namelijk een beetje van de droogshampoo poeder op die je over je haar kunt wrijven en is verkrijgbaar in twee geuren, coconut breeze en orange blossom. Hou je hier niet van dan is er ook nog een geurloze variant.

Ik vind het in ieder geval een vrolijk uitziend maar vooral onzettend goed en leuk concept en ik vind het oprecht een goed product en zeker het proberen waard. Je kunt de producten ook los bestellen.

Te koop bij StyleDry zelf maar ook verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s