Review: Alissi Bronte gezichtsverzorging

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook in je lichaam terecht komt? Ik ben altijd heel bewust bezig met wat ik in mijn lichaam stop maar sinds ik dit weet denk ik er ook zeker over na voordat ik iets op mijn lichaam smeer. Ergens is het natuurlijk ook heel logish.

Een tijdje geleden kreeg ik een heel fijn pakketje van Alissi Bronte toegestuurd. Ik heb nu even de tijd gehad om het uit te proberen en ik moet zeggen, ik ben tevreden!

Hieronder vertel ik je mijn ervaringen die ik met de producten heb. Even een disclaimer, dit is een gesponsorde post maar ik zal altijd mijn eerlijke mening geven.

Alissi Bronte is opgericht in 1981 door Alicia Perez – Arago. Zij opende in 1969 haar eerste beauty instituut en startte de eerste Academie voor Schoonheidsspecialisten in Murcia, Spanje. Alle ervaring van de opgeleide proffesionals, de kennis van de huid en haar behoeftes, het steeds op zoek gaan naar de nieuwste techniekenen het onderzoeken van nieuwe en innovatieve producten was hierin van cruciaal belang.

Alle producten zijn vrij van Minerale olieën , parrafine, parabenen, formaldehyde, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en parfums. Ze bevatten natuurlijke, biologische en  ecologische ingrediënten. De producten zijn dierproefvrij en veel van de producten bevatten 24 karaats goud voor een krachtige bio-energetische werking.

Ik ontving de volgende producten:

  • Sublime Serum
  • Essence Eye Contour
  • Diamond Cell Cream

Sublime Serum & Essence Eye Contour

IMG_9002

Wat krijg ik hier een luxe gevoel van zeg! Het ziet eruit als een high end product en ik wil het bijna niet uitpakken. Als ik het flesje open en er aan ruik moet ik eerlijk bekennen dat ik de geur niet heel erg prettig vind. Maar het is de natuurlijke geur van Argan Olie zonder toegevoegde geurstoffen. Bij het woord olie zou je al snel denken dat iets “vet” is maar dat is dit zeker niet. Het smeert goed uit over mijn gezicht en half en trekt voor een serum echt ontzettend goed in waardoor ik niet te lang hoef te wachten met het smeren van de creme. Ik gebruik dit serum ’s ochtends en ’s avond direct na het reinigen van mijn huid.

Nu moet ik zeggen dat toen ik begon met het gebruiken hiervan ik twee puistjes had, waar ik uiteraard weer eens niet van af kon blijven en wat dus van die fijne rode plekken waren geworden. Normaal duurt het altijd wel even voordat die weg zijn maar nu waren ze binnen 3 dagen weg! Ik geloof dat dat zeker komt door o.a. het gebruik van dit serum. Mijn huid ziet er stralender en gezonder uit.

Sublime Serum hydrateert tot diep in de weefsels en geeft daardoor elasticiteit en volume aan de huid. Het vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes en herdefineert de gezichtscontouren. Het bestrijdt in het algemeen tekenen van veroudering.

Ik merk na drie weken gebruik zeker dat mijn huid stralender en elastischer is en daar ben ik heel blij mee want ik de winter wil mijn huis nog weleens droog en grauw worden.

Helpt het ook echt tegen de tekenen van veroudering? Ik kan mij zo voorstellen van wel maar aangezien ik bijna geen rimpels heb kan ik daar erg weinig over zeggen.

Als extratje in deze verpakking zit ook de Essence Eye Cream.

IMG_9016

Deze breng ik aan nadat ik eerst het serum en daarna de creme heb aangebracht. Ik breng het aan onder mijn ogen klop dit er zachtjes in. Ook geef ik mezelf er elke avond een oogmassage mee, dit helpt zeker met het verminderen van wallen. Ik heb daar eigenlijk standaard last van en het is dan ook echt genetische aanleg maar met deze creme is het zeker iets minder geworden. De creme trekt goed in en geeft een hydraterend gevoel zonder vettig aan te voelen.

Dit pakketje kost € 85, –  en bestel je hier


Diamond Cell Cream

IMG_9005

Ook weer zo’n mooie luxe verpakking! Wat hou ik hiervan. Het is een fles met een pompje wat toch wel een stukje hygiënischer is dan met je vingers in een potje. Bij het flesje krijg je ook nog een klein tubetje, handig voor op reis.

Het regenereert de elektrische balans van de huid, die de absorptive van heilzame voedingsstoffen verbetert. Het is ontworpen om de natuurlijke schoonheid te verhogen, het behoud van de textuur en het herstel van de huid. Het beschermt cellulair DNA en helpt bij de vertraging van het verouderingsproces.

Ik moet wel even een paar keer flink op het pompje drukken voordat er iets uitkomt en opletten dat ik het flesje recht houd. Uiteindelijk heb ik drie pompjes nodig voor mijn gezicht en hals. Een groot verschil met het Serum is dat de creme erg lekker fris ruikt. Hij laat mijn huid meteen heel zacht en fris aanvoelen en trekt snel in. Erg fijn als je ’s ochtends weinig tijd hebt en je nog moet opmaken ook. Sinds ik deze creme gebruik heb ik geen last meer van droge trekkerige huis. Ik vind hem heel fijn. Het pompje vind ik ondanks dat het hygiënisch is toch wat onhandiger maar als dat alles is dan kan ik me daar goed overheen zetten voor zo’n fijn product.

Dit pakketje kost € 80, – en bestel je hier


Het is fijn om te zien dat er ook producten zijn die niet alleen goed zijn voor je lichaam omdat ze uit natuurlijke ingredienten bestaan, maar ook doen wat ze zeggen. Namelijk de juiste verzorging aan je huid bieden. Neem daarnaast dat deze producten niet getest worden op dieren en allemaal ISO gecertificeerd zijn en deze krijgen van mij een hele dikke voldoende.

Ben jij na het lezen van deze blog geïntereseerd geraakt en wil je meer weten over Alissi Bronte of de producten aanschaffen? Dat kan natuurlijk, check dan hier voor meer informatie.

 

 

3 reacties

Plaats een reactie