Foto op Canvas

We zijn dagelijks bezig met onszelf en zodra we er een mooie foto van kunnen maken dan doen we dat. Voor social media of als herinnering aan een mooi speciaal moment.

Ik bewaar mijn foto’s allemaal op mijn server waar ik elk kwartaal een back up van maak en die veilig bij mijn schoonmoeder opberg. Herinneringen zijn veel waard, meer dan andere materiele dingen. Vind ik tenminste.

Soms is een foto die je maakt zo mooi dat je die eigenlijk zo moeten uitvergroten en ophangen. Zo kwam ik een foto tegen op internet. We zijn al een tijdje op zoek naar een mooie foto die goed past binnen het interieur van onze lounge ruimte voor boven de bank.

Ik heb de foto in heel groot formaat laten afdrukken op via Foto op linnen en die hangt nu mooi boven de bank! Ik heb gekozen voor een groot formaat maar je kunt al vanaf € 6,- een canvas bestellen.

IMG_0505

De website heeft voor alles wat wils en je kunt ook kiezen om je foto op een doek te laten printen dit doe je bij Foto op doek . Je kunt er ook nog voor kiezen om een mooie houten lijst om je doek te laten maken.

Een ding weet je zeker, je krijgt een mooi betaalbare afbeelding waar jou herinnering op staat.

Ik ben in ieder geval echt heel blij met de mijne. Hoe vinden jullie hem?

 

Liefs Dalia

 

*disclaimer: deze post is gesponsord door fotocadeau.nl

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s