Review Webecos One Step Cleanser

Ik wordt er altijd zo blij van om nieuwe dingen te mogen proberen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de One Step Cleanser van Webecos.

Waar we aan het aanbrengen van onze make-up en het stylen van ons haar veel tijd spenderen, besteden we slechts twintig seconden aan het reinigen van de gezichtshuid. En dat terwijl een goede reiniging de basis is voor een effectieve werking van je gezichtscrème. Webecos zorgt ervoor dat vuil, make-up, talg en dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen, zodat je huid optimaal is voorbereid op de huidverzorging erna.

bron: Webecos

Omdat ik nogal gevoelig kan zijn voor het krijgen van puistjes besteed ik best wel wat tijd aan het reinigen en verzorgen van mijn huid. Zo neem ik 1 tot 2x per week een gezichtsmasker, scrub ik regelmatig en reinig ik elke avond onder de douche mijn gezicht met reiniger en mijn Clarisonic waarna ik nog afsluit met een tonic, serum, verzorgende creme en oogcreme. ‘S ochtends reinig ik mijn huid, gebruik ik tonic en dagcreme en oogcreme. Klinkt als veel maar mijn huid is toch wel echt bijna altijd heel gaaf waardoor ik weinig tot geen foundation gebruik en ik ben bijna 40 maar zo zie ik er niet uit. Ik geloof echt dat dit door gezond leven en de goede uiterlijke verzorging komt.

img_1942

Wat was ik dus blij toen ik deze cleanser ontving. Ik open de fles en er komt een ontzettend heerlijke geur uit. En na gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon, fris en zacht aan, ik zie ook echt dat er (ondanks de douche) nog wat achtergebleven vuil op het de-makeupje zit. En daarbij….ik hou wel van dit vrolijke kleurtje!

Ik gebruik het nu een aantal weken en ben er erg tevreden over vooral de geur vind ik heel prettig en het gevoel dat ik daarna op mijn huid heb. Zeker iets dat ik ook zou kopen.

Zoals jullie van mij gewend zijn let ik altijd op wat ik op mijn huid en met name mijn gezicht smeer. Gelukkig bestaan alle producten van Webecos uit natuurlijke ingredienten waar niets overbodigs aan wordt toegevoegd. De ingredienten zijn afkomstig uit onder andere kruidenextracten, essentiele vetzuren, botanische olien, vitaminen, mineralen en etherische olie en antioxidanten.

Naast deze heerlijke cleanser heeft Webecos uit deze lijn ook nog de Gentian Lotion en Blossom lotion.

De producten van Webecos kun je hier bestellen. Een flacon van 250 ml kost € 19,50

Liefs Dalia

Mooi en gezondMooi en gezond

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s