No nonsense met de minerale make up van NONON

Een paar maanden geleden vroeg mijn vriendin Myra of ik met haar mee wilde naar een make up workshop van het merk NONON. Zij geeft zelf de workshops en ik had weleens interesse getoond in het merk. Deze workshop mocht zij zelf bijwonen want het was voor de eerste keer een High Wine in combinatie met opmaken. Te leuk! Voor het eerst sinds de opmars van Covid-19 ging ik dus naar een 1.5 meter event.

Eenmaal aangekomen maakte ik kennis met de oprichtster, Linda. Een knappe stralende enthousiaste vrouw die precies weet waar ze het over heeft. Zij ging de workshop geven en tussen de verschillende opmaakfases door was er uitleg over hoe je wijn proeft, kregen we diverse soorten wijn en waren er heel veel lekkere hapjes!

Aan het eind van de workshop was ik weer een ervaring rijker en heb ik ook nog wat extra kennis opgedaan. En ik was helemaal mooi opgemaakt. Tot nu toe gebruikte ik eigenlijk altijd vloeibare foundation omdat ik niet beter wist. Maar bij het gebruik van de foundation van NONON viel me gelijk op dat je hem niet voelt en ziet zitten en dat vind ik heel erg fijn. Ik heb hem dus meteen aangeschaft en tenzij ik echt zware dekking nodig heb (wat niet vaak is want ik heb een redelijk gave huid) gebruik ik standaard de foundation van NONON en ben ik helemaal over. Je kunt ook zelf de dekkingsgraad kiezen en opbouwen.

Alle make up van NONON is volledig natuurlijk en bevatten geen chemicaliën. Het is hypoallergeen waardoor de kans dat je een allergische reactie krijg miniem is. Ook is het niet op dieren getest en vegan. Het is geschikt voor alle huidtypes en bied bescherming tegen UV stralen. Ook heel goed om te weten, vooral nu met Covid-19 waardoor sommige mensen last krijgen van het fenomeen Maskne (acne door mondmasker), de minerale make up van NONON is antiseptisch. Dit houd in dat het een antibacteriële werking heeft. Als je dus last hebt van acne of een probleemhuid hebt kan deze make up je zelfs daarbij helpen.

Ik ben inmiddels helemaal om en pak dan ook meestal als ik mij opmaak deze mooie poeders (alle make up producten zijn in poedervorm) om een mooie alledaagse look te creëren en als ik wat meer wil dan doe ik er nog een eyeliner bovenop en maak ik daarmee mijn fierce look af!

Bovenstaande natuurlijke look creërde ik met NONON. Ik koos hier voor een lichte dekking zodat je mijn huid er nog doorheen ziet. Om ervoor te zorgen dat de make up de hele dag op zijn plek bleef zitten heb ik eerst mijn huid goed gereinigd en daarna ingesmeerd met een serum, dagcreme en uiteraard oogcreme.

Op deze foto: NONON Foundation C2.3 & Primer B0

Voor deze look begon ik met het aanbrengen van de primer B0 met mijn kabuki kwast nam ik een beetje uit het potje (a little goes a long way) en bracht dit aan over mijn hele gezicht inclusief mijn oogleden. Na de primer ging ik aan de slag met de concealer. Roze B3 om de blauwe wallen onder mijn ogen te concealen en geel B2 voor de rode plekjes op mijn gezicht. Hierna nam ik weer mijn kabuki kwast en bracht ik op dezelfde manier als de primer mijn foundation aan. Ik gebruikte hier nummer C2.3, deze smelt heel mooi samen met mijn huid en je ziet eigenijk geen verschil met mijn huidskleur. Ik besloot een niet al te dikke laag te doen om het natuurlijk te houden maar indien nodig kun je altijd opbouwen.

Op deze foto: Gele concealer B2 & Roze Concealer B3

Ik wilde een gezonde blos op mijn wangen en gebruikte daarvoor de blusher E1. Met een de blush kwast van NONON die overigens superzacht is bracht ik deze lichtroze blush aan.

op de foto: Blushkwast van NONON & Blusher E2

Ook wilde ik een klein beetje bronzer en kleurde ik mijn wenkbrauwen in. Helaas heb ik hiervan nog niet de producten van NONON maar die staan zeker nog op mijn verlanglijstje net als de mascara.

Voor mijn ogen gebruikte ik Eyeshadow Kleur I1 en bracht ik nog de highligter G1 aan onder mijn wenkbrauwen en op mijn jukbeenderen voor die mooie glow.

Op de foto: Highlighter G1 & Eyeshadow I1

Tot slot krulde ik mijn wimpers, bracht ik mascara aan en deed ik nog een glosje op mijn lippen!

Ik vind dit echt onwijs fijne make up die zacht en prettig aanvoelt op je huis, juist doordat je het eigenlijk niet voelt zitten. Ook merk ik nu dat ik het langer gebruik dat mijn huid minder snel geirriteerd is en meer straalt. Ik raad deze make up aan iedereen aan. Het is echt mijn favoriet en ik heb heel veel make up!

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog nieuwsgierig bent geworden en een kijkje gaat nemen op de website. Misschien vind je het zelfs leuk om een van de workshops bij te wonen. Je kunt daarover ook meer vinden op de site en je ook gelijk aanmelden!

Liefs Dalia

*dit is een gesponsorde blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s