Blistar 24K Gold Lip Repair van Alissi Bronte voor zachte lippen

Met de koudere dagen en de verwarming die weer aan gaat heb ik vreselijke last van droge en gescheurde lippen. En door de stress en het gedoe rondom Covid-19 komt een oud trekje van mij weer naar boven. Als ik velletjes op mijn lippen voel dan wil ik ze er af trekken en zo maak ik het probleem nog veel erger. Tot ik de Blistar 24K Gold Lip Repair van Alissi Bronte probeerde.

Blistar 24K Gold Lip Repair

De eerste keer dat ik de Blistar 24K Gold Lip Repair op mijn lippen smeerde was ik even verbaast. De geur doet me denken aan die potjes blistex die je bij de Etos kunt kopen maar het gevoel op mijn lippen is totaal anders. Allereerst voel ik een licht maar niet irritant getintel. Eigenlijk vind ik het wel lekker. Ik vind deze lip repair vooral bijzonder omdat het voelt alsof er letterlijk water op je lippen ligt en gelukkig niet plakt zoals vele lippenbalsems wel doen.

Toen ik dit begon te gebruiken waren mijn lippen er slecht aan toe maar al snel (3 dagen gebruik) zagen mijn lippen er weer zo goed als nieuw uit. Jeey! Dit product doet gewoon echt wat het beloofd.

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Wat beloofd de Blistar 24K Gold Lip Repair

Blistar Hyaluronic 24k Liprepair repareert, hydrateert en regenereert de lippen zonder daarbij verslavend te zijn. Hyaluronzuur vult rimpels op van binnenuit. Kamfer verfrist en laat de lippen tintelen hierdoor wordt de doorbloeding geactiveerd waardoor de lippen voller worden. Blistar Hyaluronic kan ook als verzorgende lipgloss gebruikt worden over elke kleur lipstick. Blistar bevat een spf15, dus ook de tere liphuid is beschermd in de zon. Zowel in de zomer als in de winter. Door het 24k goud in Blistar 24k zit er een kleine sparkle in dit lipproduct.

Blistar 24k Gold Lip Repair
De voordelen:
  • activeert de doorbloeding
  • lippen worden voller
  • is meteen een lipgloss
  • met spf15
  • hydraterend
  • bevat geen paraffine, dus geeft geen verslaving
  • 24k geeft subtiele sparkles
Gebruik:

Je kunt de Blistar Lip Repair zo vaak gebruiken als je wilt maar in werkelijkheid heb je maar heel weinig nodig. Het tubetje is klein en hygiënisch en past nog in de kleinste tas.

Mijn mening:

Dit product is echt heel erg fijn in gebruik. Het ruikt lekker. Voelt fijn en zacht aan op de lippen en plakt niet. Het doet wat het beloofd en je lippen worden snel weer lekker zacht en om te zoenen!

Ik mag een tubetje aan een van mijn lezers weggeven. Hoe je kunt winnen lees je vanavond in mijn Instagram post.

Check zoiezo ook even de site van Alissi Bronte of de officiele verkoper van de producten

Liefs Dalia

Lees ook:

Alissi Bronte Purissimo Diamond Serum

Review: Alissi Bronte gezichtsverzorging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s